Sunt prea bătrână să îi mai mulțumesc pe toți!

Sunt prea bătrână să mai mulțumesc pe toată lumea…”
Îmbătrânirea este un eveniment…
În prima jumătate a vieții mele am dus o luptă de neegalat pentru tinerețea veșnică. Și îmbătrânirea a câștigat. De ce mi-am risipit viața atât de inutil?
Trebuie să recunoașteți imediat realitatea și să vă bucurați de viață!
Toți anii mei au purtat o mască a unei alte persoane: transmisibile, fără complexe și eliberate, mai elegante și mai tinere.
Părul grizonat, examinarea fiecărei părți de pe corpul meu, excesul de grăsime, „elaborarea” unei ținute, este doar începutul listei maratonului de frumusețe și tinerețe prin care am trecut.
Și acum îmi spun: oprește-te.
Acum doi ani am început să îmi port părul natural. Prioritățile mele nutriționale sunt gustoase. Am 10 kilograme în plus, iar ele nu dăunează bunăstării și nu-mi mai pasă.
Nu îmi mai pasă de ce cred cei din jur!
Sunt o femeie fericită și am 53 de ani, dar în inima mea sentimentul celei de-a 30-a aniversare este constantă. Prefer să trăiesc mai degrabă decât să îi fac pe cei din jur fericiți.
Sunt prea bătrână ca să fiu perfectă. De aceea îmi rezerv dreptul de a decide:
Dacă am o opinie, o voi exprima fără teama de a fi înțeleasă greșit și, fără îndoială, fără să mă gândesc la ce cred alții despre mine. Este dreptul lor de a gândi și responsabilitatea lor, nu a mea.
Voi spune sincer: „Spui lucruri care sunt neplăcute pentru mine, atunci nu mai vreau să comunic cu tine”.

 

Lasă un comentariu