Doamne, ai grija de mine ca sa pot sa am grija de cei ce au nevoie de mine

Privesc cerul înstelat și îmi îndrept gândurile către Tine, Doamne. În linștea nopții, simt prezența Ta caldă și liniștitoare. Cu inima plină de recunoștință, îți adresez rugăciunea mea sinceră.
Doamne, Te rog, ai grijă de mine în călătoria mea prin viață. Luminează-mi calea cu înțelepciune și dă-mi forța să depășesc obstacolele. În momentele de îndoială, fă-mă să simt puterea iubirii Tale, care mă susține și mă îndrumă.
Cu umilință îți cer, Doamne, să îmi dai puterea de a avea grijă de cei din jurul meu. Ajută-mă să fiu o sursă de alinare pentru cei care suferă și să aduc lumină în viața celor întunecați. Fă-mă un instrument al iubirii și compasiunii tale în lumea aceasta atât de plină de provocări.
Prin harul Tău, Doamne, învăț să fiu generos, să împart bucuria și să ofer sprijin celor nevoiași. În fiecare zi, călăuzește-mă să devin o rază de speranță pentru cei aflați în întuneric.
Cu inima plină de credință, îți mulțumesc, Doamne, pentru fiecare binecuvântare pe care o oferi și pentru iubirea Ta nesfârșită. Amin.

Lasă un comentariu