Cifra destinului. Ce reprezintă și ce spune despre tine

Cifra destinului tau iti arata ce slabiciuni ai si la ce cumpene te predispun acestea de-a lungul vietii. Pentru a afla care este cifra destinului tau trebuie sa aduni numerele care formeaza data de nastere. Operatia se repeta pana se obtine o singura cifra. De exemplu, daca data nasterii tale este 24 ianuarie 1983, numarul destinului tau se calculeaza astfel:
2+4+0+1+1+9+8+3 = 28
2+8=10
1+0=1
Cifra destinului tau este 1.
Cifra destinului 1
Mandria exagerata si dorinta de a fi intotdeauna cea care porunceste ar putea sa-ti aduca probleme in viata. Nu ai capacitatea de a renunta atunci cand este cazul, iar relatiile tale personale sunt cele care vor avea de suferit din aceasta cauza. Poti avea si unele probleme de sanatate, in special de natura alimentara sau cu greutatea. Ai grija ce mananci si nu uita ca sportul este esential pentru a te mentine in forma.
Cifra destinului 2
Firea ta foarte sensibilia te poate predispune la unele probleme serioase de-a lungul vietii. Esti foarte usor influentabila si urmezi pasii altor persoane, iar asta te poate aduce in situatii dificile. Esti predispusa sa fii folosita de cei care iti descopera slabiciunile. Depresia este un alt pericol care te pandeste, din cauza sensibilitatii tale exagerate.
Cifra destinului 3
Ai tendinta de a vorbi si de a te gandi mai tarziu la consecintele vorbelor tale. Poti fi sarcastica si acida, iar cumpenele tale in viata pot fi cauzate de acest lucru. Iti poti face dusmani fara sa realizezi, doar prin vorbele tale dure. De asemenea, te poti instraina de persoanele dragi, care obosesc sa-ti mai suporte cuvintele aspre. Ai grija ce spui pentru ca poti provoca multa suferinta.
Cifra destinului 4
Nu uiti niciodata daca cineva ti-a gresit si cauti cai de a te razbuna. Aceasta tendinta de a pastra sentimentele negative la nesfarsit iti poate face foarte mult rau in viata. Cumpenele tale sunt legate de cercul vicios al razbunarii, de energiile negative pe care le atragi prin faptul ca nu ierti.
Cifra destinului 5
Poti duce o viata haotica pentru ca disciplina nu este punctul tau forte. Ai tendinta de a te lasa dusa de val, iar dorinta permanenta de schimbare te poate transforma intr-o persoana instabila. Cumpenele tale pot aparea in viata sentimentala, mai ales daca nu te opresti la un moemnt dat din agitatia in care traiesti. Risti sa ramai singura, daca nu gasesti pe cineva la fel de schimbator ca si tine.
Cifra destinului 6
Iti este foarte greu sa iei decizii si adesea o faci bazandu-te pe sentimente, nu pe ratiune. Poti avea probleme din aceasta cauza, iar cumpenele tale in viata pot fi cauzate de influenta emotiilor atunci cand nu este cazul. Vrei sa ii ajuti pe cei din jurul tau si uneori uiti ca trebuie sa ai grija si de tine. Din aceasta cauza poti ajunge sa fii folosita de oamenii egoisti.
Cifra destinului 7
Iti place sa traiesti in singuratate. Daca izolarea devine extrema, vei deveni cinica si suspicioasa, cu motivatii egoiste si vei cauza un sentiment de disconfort celor care sunt alaturi de tine. Acesta este principalul motiv pentru care ai putea avea parte de cumpene de-a lungul vietii. Oamenii vor ajunge sa te ocoleasca cand vei avea cel mai mult nevoie de ajutorul lor. Incearca sa eviti un astfel de comportament.
Cifra destinului 8
Pe parcursul vietii este bine sa te feresti sa nu devii prea incapatanata, intoleranta, aroganta si nerabdatoare. Ai o predispozitie pentru aceste comportamente care nu fac altceva decat sa-ti aduca necazuri. Din cauza agitatiei si a vitezei cu care vrei sa se desfasoare totul esti predispusa la accidentari. De asemenea, dorinta de a fi mereu liderul iti poate aduce tensiuni inutile si cumpene seriose de-a lungul vietii.
Cifra destinului 9
Nu esti una dintre cele mai realiste persoane din lume. Vrei sa-ti urmezi visurile, chiar daca uneori sunt de-a dreptul irationale si nu au nicio sansa sa-ti aduca fericirea. Daca nu inveti sa te intorci cu picioarele pe pamant, relizarile tale in viata vor lasa de dorit. Poti avea cumpene legate de bani si starea financiara pentru ca ai tendinta de a cheltui haotic si de a investi neinspirat.

 

Lasă un comentariu