Zodia care iubește să pornească scandaluri. Acest nativ se hrănește cu conflicte

Fiecare dintre noi este predispus la drame și scandaluri, însă acest nativ este cel care se hrănește cu conflicte.
Indiferent că vorbim despre o sensibilitate excesivă, despre dorința de a se „da în spectacol” sau nevoia de a se certa, această zodie duce toate lucrurile care au legătură cu latura emoţională la un alt nivel.
Chiar dacă mulți ar considera că nativii Gemeni iubesc dramele, locul întâi este ocupat de zodia Berbec.
Nativii Berbec nu vor accepta păreri de la cei din jurul lor și vor simți că oamenii îi invidiază mereu. De aici și până la ceartă nu mai este decât un simplu pas pentru nativi. Berbecul este o fire foarte impulsivă, adoră divergențele și intră fără să stea pe gânduri în conflicte.
Despre această zodie se mai spune că este predispusă la scandaluri și nu ezită să aibă ieșiri violente. De aceea, ideal ar fi să nu îi intri în viață cu bocancii și dacă te deranjează cu ceva să îi întorci spatele. Berbecul nu va accepta niciodată indiferența și va fi atins la inimă. În acest fel își va da seama de greșeli, iar relaționarea cu nativul se va îmbunătăți.
Atunci când va vrea să scape de responsabilităţi sau să primească lucrurile pe care şi le doreşte, nativul Berbec va apela la latura sa sensibilă şi vulnerabilă şi va reuşi să îi convingă pe cei din jurul său să facă exact lucrurile pe care şi le doreşte.
De asemenea, nativul Berbec nu se pricepe să mintă, așa că va spune verde-n față tot ce gândește, indiferent dacă te superi sau nu. Singura lor satisfacție este să te facă să te simți prost.

 

 

Lasă un comentariu