Dupa o vârstă nu te mai atrag calitățile fizice, ci omul. Omul bun.

Acest lucru depinde de fiecare individ în parte.În general, atractivitatea fizică scade pe măsură ce îmbătrânești, deși nu dispare niciodată. Cu atât mai mult, își pierde importanța pentru unii dintre noi, față de alți factori ai vieții. Punem pe primul rând alte calități, decât cele fizice, cum ar fi sufletul.
Când vine vorba de dragoste reală, întotdeauna trebuie să fie vorba mai mult decât aspectul fizic al unei persoane. Da, poate că este important pentru unii și acest lucru. Dar aceasta este doar o parte a ecuației. Dragostea este cu atât mai mult decât atât. Dragostea s-ar putea să nu fie atât de științifică, nici matematică, dar este cu siguranță mai mult decât suma tuturor părților sale. Multe persoane nu se mulțumesc cu cineva care arată bine, este frumos și atât.
După o vârstă nu veți da cu adevărat prioritate frumuseții fizice deasupra altor lucruri. Veți înțelege că este nevoie de mult mai mult decât de o simplă față drăguță pentru ca să fii interesat de o persoană. Te vei preocupa mai mult de inima și sufletul acelei persoane. Vei dori o persoană al cărei suflet este strălucitor ca soarele. Vei avea nevoie de cineva care îți oferă un sentiment de consecvență și stabilitate în viață.
Nici o femeie sau nici un bărbat nu ar trebui să arate ca modelele din prezentările de modă în ochii celui iubit. Nu trebuie să arate ca cei pe care îi vedeți în reclame, filme și reviste. Nu trebuie să fie genul de persoană care întoarce capetele oricui cu aspectul ei. Trebuie doar să aibă o inimă frumoasă și iubitoare.Trebuie doar să aibă un suflet amabil.Un om special nu îl recunoști după chip ci după suflet. O persoană e minunată, nu pentru aspectul său fizic, ci pentru ceea ce reusește să transmită.
Odată cu trecerea anilor, omul devine mai înțelept și începe să realizeze ceea ce contează cu adevărat în viață. Dacă în trecut oamenii au mai multe cerințe și pretenții de la o persoană, poate că odată cu vârsta ele dispar. Acum te atrag nu calitățile, ci omul. Omul bun. Bun pentru tine. Nu pentru cei din jur, pentru tine. Acesta este cel mai important aspect.

 

Lasă un comentariu