7 semne din vis care îți aduc indicii despre viața trecută

Toată lumea a avut o viață trecută și toată lumea va avea o altă viață după moarte; aici intervine conceptul de viață de apoi. Visele vieții tale trecute acționează ca niște stâlpi care te ghidează în viața ta viitoare, astfel încât să nu mai repete aceleași greșeli din nou.
1. Persoane și locuri care nu există în această cronologie:
Aceste două sunt cele mai comune lucruri cu care interacționăm zilnic. S-ar putea să-l uităm pe unul fără celălalt, dar când două dintre lucruri sunt ținute unul lângă altul, obținem o imagine mai clară. Recunoaștem oamenii și locurile în vise despre viața noastră prezentă și invers se întâmplă în cazul vieții noastre trecute.
2. Arăți și te comporți diferit în visul tău:
Dacă vezi vreodată un vis în care nu te recunoști deloc. Înseamnă că visul este o reflectare a vieții tale trecute. În acel vis, arăți doar la fel. Dar tu acționezi diferit, comportamentul tău este diferit, la fel și numele tău.
3. Visele sunt întotdeauna aceleași fără schimbări:
Visele despre viitorul tău nu sunt deloc statice. Ei continuă să se schimbe și de fiecare dată ai fi în locuri diferite, printre oameni diferiți. Acest lucru se datorează în principal pentru că viitorul este încă de decis și doar timpul va dezvălui lucrul real. Dar viața trecută s-a întâmplat și va rămâne aceeași până vei muri.
4. Leziuni fizice:
În vise, am putea descoperi adesea că anumite răni sunt aceleași cu cele din viața reală. Acest lucru se poate datora faptului că vă stresați mult prea mult din cauza rănilor dvs. actuale. De exemplu, s-ar putea să ai un deget rupt în brațul drept și același lucru este acolo în visele tale.
5. Ceva lipsește:
Visele reflectă adesea cele mai profunde dorințe și dorințe ale noastre. S-ar putea să ne lipsească ceva din viața noastră prezentă, ceea ce trebuie să fi avut în viața trecută. Gândirea la asta din ce în ce mai mult în subconștientul nostru reflectă imaginea viselor noastre.
6. Déjà vu:
S-ar putea să visăm la un anumit incident și să nu ne amintim de el. Apoi, într-o zi în realitate, când trecem printr-o situație similară cu cea la care ai visat, sentimentul pe care îl ai se numește Déjà vu. Se poate întâmpla după un timp scurt sau chiar după mult timp.
7. Te simți mai în vârstă decât vârsta ta:
Există o mulțime de oameni care cred că vârsta este doar un număr și spiritul trăiește pentru totdeauna. În timp ce, pe de altă parte, oamenii care sunt tineri simt că au devenit foarte bătrâni și viețile lor nu mai au sens. Acesta ar putea fi rezultatul multor acțiuni și reîncarnări din viața ta trecută.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu