Bărbații puternici sunt cei ce îi ridică pe ceilalți nu care îi doboară

Cum recunoști bărbatul cu adevărat puternic?
Mulți îl consideră puternic pe un bărbat agresiv sau pe cel care-și etalează “puterea” (mușchi, poziție socială, diplome, bani) sau pe cel care jignește și disprețuiește pe cei care ridică capul.
Am văzut bărbați mândri că au jignit sau umilit alții (de obicei pe cei mai slabi sau pe femei). Aud frecvent despre bărbați care lovesc femeile din jurul lor, fie cu pumnul, fie cu cuvinte (critică, jignesc, umilesc, înjură).
Dar ei uită care este rolul adevăratei puteri masculine. PUTEREA MASCULINĂ AUTENTICĂ este DOAR CÂND PROTEJEAZĂ! Aceasta îi protejează pe cei care nu se pot apăra singuri, pentru ca aceștia să poată crește.
Un bărbat adevărat protejează femeia și o ajută să crească.
În bărbatul puternic, protejează, îndrumă, susține și oferă libertate!
Singurele situații în care un bărbat adevărat are dreptul să atace și să lovească o femeie sau un copil sunt când astfel SE PROTEJEAZĂ PE SINE sau ÎI PROTEJEAZĂ PE CEI CARE NU SE POT APĂRA SINGURI de un pericol real.
Când agresivitatea devine o slăbiciune:
Agresivitatea vine din frică și din faptul că în subconștient se simte mic și slab. Prin această agresivitate, subconștientul său vrea să ascundă frica, neputința și slăbiciunea din interior.
Și de multe ori reușește. Îi păcălește pe mulți cu falsa lui putere. Un bărbat agresiv este atât de slab încât nu este capabil să-și stăpânească propriile emoții și instincte.
Un bărbat agresiv este atât de slab, încât din neputința lui de a crește, caută să-i dărâme pe ceilalți pentru a părea el mare. Iar bătăile, criticile și jignirile exact asta fac, dărâmă.
Un bărbat agresiv este doar un băiețel rău în trup de bărbat, care nu s-a maturizat încă, deoarece nu a primit iubire autentică când era mic pentru a putea crește sănătos și echilibrat.
Un bărbat agresiv va atrage în viata lui doar fetițe în trup de femei, niciodată o femeie adevărată nu va fi atrasă de un bărbat agresiv.

Lasă un comentariu