Citirea gândurilor și telepatia: Cum să folosiți telepatia pentru a citi mințile altora

Când spunem că „cunoaștem” o persoană pentru că cât de aproape este de noi, această cunoaștere a ei nu este exactă. Putem ști doar atât cât aleg ei să ne dezvăluie.
Cu toate acestea, nu putem ști ce se întâmplă în mintea lor; adică nu le putem cunoaşte gândurile. Dar fascinația noastră pentru a citi gândurile altor oameni este într-adevăr remarcabilă.
Și spre deosebire de ceea ce cred mulți, este posibil. Telepatia ar putea să nu aibă încă aprobarea științei. Dar știința este clar interesată de ea.
Simțul telepatic este real, dar s-a tocit la oameni atât de mult încât nu-l putem accesa cu ușurință. Chiar și cele 5 simțuri fizice ale noastre sunt plictisitoare acum, deoarece ne bazăm puternic pe logică și neglijăm intuiția noastră.
În afară de vedere, miros, atingere, auz și gust, mai avem două simțuri de care mulți nu sunt conștienți. Cele 5 simțuri pe care le cunoaștem fac parte din experiența noastră fizică. Aceste două simțuri suplimentare sunt simțuri astrale.
Corpul nostru astral poate:
a) Simțul care ne informează despre prezența altor forme de viață
b) Simțul de a citi gândurile altora, adică telepatia.
Cum este posibilă telepatia?
Știți cum funcționează procesul de neuroimagistică. Cu ajutorul tehnologiei, este posibil să se interpreteze funcționarea creierului fără nicio procedură invazivă. În același mod, și gândurile noastre pot fi interpretate fără niciun contact fizic. Acest lucru se datorează faptului că, la fel ca sunetul, și gândurile noastre sunt făcute din vibrații. Și atunci când simțurile astrale ale cuiva sunt trezite, ei pot prinde și interpreta aceste vibrații.
Deci, cum vă dezvoltați simțurile astrale? Cum îi trezești după ani de repaus? Iată câteva lucruri care vă pot ajuta pe parcursul călătoriei:
Crezând că este posibil. Dacă nu renunți la logica științifică și nu crezi în instinctele tale, nu o vei putea experimenta.
Activarea celui de-al treilea ochi, o chakră foarte importantă care a fost atrofiată din cauza neutilizarii în ceea ce se numește acum glanda pineală.
Găsiți pe cineva cu același scop, pe cineva cu care puteți practica și explora telepatia. Cineva în care ai încredere, astfel încât să nu fie nevoie de înșelăciune sau nedumeriri.
Când ai găsit un partener potrivit, poți face următoarele:
– Alegeți o cameră liniștită în care puteți practica în liniște.
– Fă pași mici în fiecare zi.
– O persoană ar trebui să fie emițătorul și cealaltă destinatar. Nu amestecați aceste roluri în aceeași sesiune și în aceeași zi. Puteți schimba locul a doua zi.
– Începeți cu emițătorul având gânduri emoționale cu adevărat intense, cele de furie, frică, dragoste etc., iar receptorul ar trebui să încerce să le interpreteze.
– Nu vă complicați prea mult gândurile la început, amintiți-vă pașii mici.
– Practicați întotdeauna telepatia cu o stare de spirit calmă; De asemenea, poți include meditația în rutina ta pre-practică.
– Nu te epuiza prea mult în aceeași zi. Cheia este să fii consecvent.
– Chiar și atunci când ești singur în public, încearcă să-i faci pe ceilalți să-ți simtă emoțiile. Proiectează-ți gândurile asupra străinilor și încearcă subtil să cauți o reacție.
Cuvânt de sfat, totuși, evitați să vă uitați la oameni și să-i faceți să se simtă inconfortabil.

Lasă un comentariu