Suferi pentru că pui la suflet răutățile celor din jur? Citește asta!

Traim intr-o lume in care oamenii nu sunt intotdeuna buni si amabili unii cu ceilalti.
Pentru a trai fericiti si linistiti intr-o astfel de realitate, este nevoie sa invatam sa nu mai interpretam lucrurile intr-o maniera personala.
Este important sa nu acordam prea multa atentie lucrurilor negative pe care alte persoane le spun sau le fac, intrucat aceste lucruri au puterea sa ne afecteze extrem de tare si sa ne otraveasca intreaga viata.
Chiar si atunci cand o persoana te insulta direct, trebuie sa constientizezi ca aceasta situatie, desi pare personala, nu are de-a face cu tine.
Atunci cand ii vezi pe oameni asa cum sunt ei in realitate si cand constientizezi ca acestia actioneza doar in functie de propriile sentimente si credinte, nu mai poti sa fii vreodata ranit de actiunile si cuvintele lor.
Chiar si atunci cand cineva vrea intentionat sa te raneasca, daca nu consideri aceasta ca fiind un afront personal, atunci nu vei fi afectat. Cand nu accepti veninul altora, acesta nu te va afecta pe tine, ci doar pe cel care l-a produs.
Priveste oamenii otravitori cu mila, deoarece o persoana fericita si linistita nu va imprastia niciodata venin in jurul ei.
Nu uita niciodata ca ceea ce gandesc sau spun oamenii despre tine nu te priveste si nu ar trebui sa te afecteze, deoarece ai de-a face aici cu o proiectare a propriei lor realitati. Realitatea altora nu trebuie sa devina realitatea ta. Fa intotdeauna lucrurile in functie de ceea ce simti in sufletul tau si incearca sa nu te gandesti prea mult la acceptarea si parerea celorlalti. Ai incredere in tine! TU trebuie sa stii cat valorezi. A incerca sa multumesti pe toata lumea si sa ai aprobarea tuturor, poate fi extrem de solicitant si intotdeauna periculos. Vei deveni sclavul parerilor altora, in loc de propriul tau stapan. Prin urmare, vei suferi foarte tare, deoarece nu vei mai fi in concordanta cu sinele tau.

Lasă un comentariu