„Lasă universul să știe ce vrei și lucrează odată cu el” – Jim Carrey explică 5 moduri de a face Legea Atracției să functioneze și în cazul tău

Dacă nu ai mai auzit de Legea Atracției înainte, în principiu se afirmă că energia pe care o eliberezi în Univers revine sub o anumită formă.
Deci, dacă eliberezi o energie negativă și tensionată, probabil vei găsi că relațiile, slujba și orice altceva în viața ta sunt de prisos. Într-un spectru opus, energia deschisă, de natură pozitivă, permite universului să aducă situații care te ajută să te dezvolți și să fii mai bun.
1. „NU POȚI DOAR VIZUALIZA CĂ MĂNÂNCI UN SANDVIȘ” – JIM CARREY
Ce înseamnă asta exact? Ei bine, dacă te gândești, totul în viață necesită muncă. Nu putem doar să ne dorim o stea și sperăm că visurile noastre ne oferă toată bolta. Trebuie să depunem efortul de a aduce aceste visuri în realitate.
Nimeni nu construiește un imperiu într-o singură zi; este nevoie de muncă grea, dedicare și, mai presus de toate, răbdare.
2. „INTENȚIA NOASTRĂ ESTE TOTUL. NIMIC NU SE ÎNTÂMPLĂ, FĂRĂ EA, PE ACEASTĂ PLANETĂ. „- JIM CARREY
Majoritatea oamenilor nu-și dau seama de acest lucru, deoarece trăiesc într-o stare constantă de deconectare și apatie. Cu toate acestea, avem puterea de a crea ceea ce dorim să vedem în viața noastră; trebuie doar să recuperăm acea putere. Societății îi place să ne pună în cutii, pentru a ne controla; este posibil să avem nevoie să ne deprogramam de la aceste credințe limitate și să învățăm un nou sistem de operare, unul cu potențial nesfârșit.
Dacă vrei ceva în viață, pune-ți toată energia în a-ți manifesta această dorință. Rămâi deschis posibilităților care te așteaptă și începi să spui „da” vieții. „Odată ce elimini blocajele mintale, vei începe să îți vezi visurile concretizate.
3. „POȚI ÎNTREBA UNIVERSUL DESPRE ORICE” – JIM CARREY
Cei mai mulți oameni nu cer niciodată ceea ce vor, dar toți avem nevoie de ajutor pentru a ne atinge visurile. Bazați-vă pe puterea Universului și a oamenilor din viața voastră pentru îndrumare și sprijin. Trebuie să ne facem intențiile ferme și clare pentru ca Universul să ne audă și să ne împlinească dorințele.
Nu ezitați să vorbiți cu voce tare sau să scrieți ceea ce doriți.
4. „ÎN MĂSURA ÎN CARE POT EU SĂ SPUN, ESTE VORBA DOAR DE A LĂSA UNIVERSUL SĂ ȘTIE CE VREI ȘI SĂ LUCREZI ODATĂ CU EL” – JIM CARREY
Desigur, nimic din viață nu se întâmplă așa cum ne dorim. S-ar putea să dureze 15 ani sau șase luni pentru a-ți atinge visurile, dar oricum, nu vei ajunge pe vârful muntelui decât dacă continui să urci. Mulți oameni renunță la visurile lor, deoarece pun prea mult accentul pe modul în care se desfășoară povestea, în loc să meargă spre concretizarea lui.
Atâta timp cât continui să lucrezi la visele tale și faci pașii necesari în direcția corectă, Universul te va recompensa, în cele din urmă, pentru persistența ta.
5. „CRED ÎN MANIFESTAȚIE”, SPUNE CARREY. „CRED CĂ EXISTĂ O RACHETĂ A DORINȚEI ÎN UNIVERS. ȘI TU O IEI CÂND O CREZI.
Dacă nu trăiești viața pe care ți-ai imaginat-o, încearcă să sapi mai adânc. Chiar crezi în tine și în viața pe care o vrei? Crezi că poți să rezolvi orice obstacol care stă în calea ta? O mare parte din succesul Legii Atracției depinde de eliminarea credințelor limitative.
Este nevoie de timp și de efort pentru a vă reprograma creierul, dar se poate lucra la asta. Pur și simplu faceți efortul de a utiliza gândirea pozitivă, vizualizarea și atenția. Trebuie să vă faceți creierul să lucreze în loc să vă oprească. Trebuie să ieșiți din zona de confort și să faceți pași mari pentru a vă atinge visurile.
„Frica noastră cea mai profundă nu este că suntem inadecvați. Frica noastră profundă este că suntem puternici dincolo de măsură „- Marianne Williamson

 

Lasă un comentariu