Cum comunicăm cu îngerii, prin intermediul numerelor

Observi vreodată același număr sau o serie de numere, care tot apar pe parcursul unei zile?
Când te trezești dimineața și te uiți la ceas este ora 5:15?
Cafeaua ta de dimineață și un croisant, fac fix 5,15 lei. Ești blocat în trafic, în spatele unei mașini cu numărul de înmatriculare 515, iar când iei cartea să citești, seara vezi că ai ajuns la pagina 515.
Apariția acestor numere nu este o coincidență, ci, mai degrabă, Îngerii sau Ghidul Spiritului încearcă să comunice cu tine.
Îngerii și ghizii spirituali, ocupă planul spiritual și încearcă să ne ghideze prin viață și să ne ajute să ne rezolvăm problemele. Cu excepția celor cu un simț spiritual incredibil de puternic sau cu abilități psihice, poate fi foarte dificil pentru oameni să simtă și să comunice cu planul spiritual.
Prin a atrage atenția asupra numerelor, Îngerii și Ghizii Spirituali pot îndepărta filtrele pe care le-am construit în jurul nostru și ne trimit un mesaj. Din aceste motive, aceste secvențe de numere repetitive sunt cunoscute în mod obișnuit sub denumirea de Numere Angelice.
Aceste numere repetate pot fi liniștitoare și ne reamintesc că nu suntem singuri și că avem sprijin în plan spiritual. Universul este creat conform unui plan geometric, motiv pentru care numerele apar în întreaga natură, iar matematica este un adevăr universal.
Ca parte a acestui plan universal, toate numerele vibrează cu o altă rezonanță și semnificație spirituală. Deci, numărul 515 este folosit, nu numai pentru a ne atrage atenția, ci și pentru a împărtăși un mesaj specific.
Numărul 1 înseamnă că sunteți în alinierea cu scopul vostru spiritual și poartă, de obicei, un mesaj conform căruia sunteți pe calea cea bună. Poate, de asemenea, să indice că suferi o trezire spirituală.
Numărul 2 este un semn să ai încredere că orice se întâmplă în viața voastră, indiferent cât de provocator este, își va găsi soluția.
Numărul 3 este adesea un apel spre a fi deschis și cinstit cu tine și cu ceilalți. Trebuie să acorzi atenție la ceea ce se întâmplă cu adevărat în jurul tău și la ceea ce într-adevăr avi nevoie.
Numărul 4 poate indica faptul că vindecarea divină este pe drum și că vei fi asistat în obținerea soluției la problema care te macină.
Numărul 5 indică adesea că schimbarea este la orizont și că ceva nou și semnificativ va intra în viața ta.
Numărul 6 poate să sugereze că ești blocat într-o rutină sau într-un anumit mod de gândire și că este timpul să faci o schimbare.
Numărul 7 reflectă măiestria spirituală și chiar miracolele și, de obicei, indică faptul că ești pe calea cea bună.
Numărul 8 reflectă, de obicei, ceva din lumea materială și poate sugera că o anumită sarcină de lucru sau de carieră se va îndeplini, curând.
Numărul 9 înseamnă că ceva din viața ta se apropie de sfârșit și indiferent cât de prețios este, trebuie să renunți la el. De asemenea, reflectă începuturile noi, pe măsură ce spațiul se deschide în viața ta.
Numerele angelice, de obicei, dar nu întotdeauna, apar ca secvențe de trei cifre.
De exemplu, mulți oameni văd numărul 222, un semnal puternic potrivit căruia toate schimbările ce se întâmplă în viața unei persoane ar trebui să fie îmbrățișate.
Dacă apare șirul 515, numerele trebuie citite împreună. De exemplu, numărul 5 este puternic în 515 și sugerează că schimbarea este la orizont, în timp ce numărul 1, poziționat central, sugerează că această schimbare se poate referi la un fel de trezire spirituală.
Adesea, putem citi numerele angelice, pe care le vedem, deoarece acestea reprezintă un răspuns direct la o întrebare care ne-a mocnit în minte și pe care am trimis-o în Univers.

 

Lasă un comentariu