Cine sunt cei mai puternici arhangheli, despre care se spune că sunt protectorii umanității

Se spune că arhanghelii sunt conducătorii îngerilor; ei ajută Pământul împreună cu îngerii păzitori. Sunt ființe cerești incredibil de puternice, deși nu au sex. Fiecare dintre ele are specialitatea sa și reprezintă, de asemenea, aspectul lui Dumnezeu. Ei ajută și susțin pe toată lumea, indiferent de mediul său religios.
Iată arhanghelii și specialitățile lor:
Arhanghelul Mihail
Numele acestui arhanghel înseamnă „Cel care este ca Dumnezeu”. Arhanghelul Mihail ne ajută planeta încă de la începutul creației, fiind războinicul dreptății și arhanghelul care înlătură efectele fricii. El este susținătorul misiunii noastre divine, protejându-ne și apărând sau luptând și pentru propriul nostru adevăr.
Arhanghelul Metatron
Numele acestui arhanghel înseamnă „Îngerul prezenței”. Acest arhanghel este cel responsabil pentru copiii cu daruri și misiuni. El îi ghidează pe toți spre începutul unei călătorii spirituale. El este susținătorul copiilor și ține treaz darurile spirituale ale acelor copii sau chiar îi sprijină cu probleme la școală.
Arhanghelul Chamuel
Numele acestui arhanghel înseamnă „Cel ce vede pe Dumnezeu”. De fapt, acest arhanghel este unul al iubirii, legat de fiecare aspect al vieții, inclusiv de echilibru și armonie. Ar trebui să chemăm acest arhanghel atunci când căutăm noi prieteni, relații sau, de asemenea, un loc de muncă, deoarece dragostea funcționează în perfecțiune.
Arhanghelul Gavril
Numele acestui arhanghel înseamnă „Dumnezeu este puterea mea”. De fapt, Gabriel este adesea recunoscut drept energia feminină. Acest arhanghel este responsabil pentru concepția, sarcina și adopția copilului. Acest minunat arhanghel este cel care inspiră profesori, scriitori, jurnalişti sau alţii care fac o treabă similară.
Arhanghelul Jophiel
Numele acestui arhanghel înseamnă „Înfrumusețarea lui Dumnezeu”. Acesta este un alt arhanghel a cărui energie este recunoscută ca fiind feminină, deoarece este responsabilă pentru proiecte artistice, frumusețe, curățare, decorare și chiar orice este legat de zona de confort și frumusețe.
Arhanghelul Uriel
Numele acestui arhanghel înseamnă „Dumnezeu este lumină”. Arhanghelul este cel care ne ajută să rezolvăm anumite situații care au nevoie de îndrumare și iluminare. Să te simți lipicios sau să faci cercuri peste tot în același punct ar trebui să fie un semn că ar trebui să-l chemăm pe Arhanghelul Uriel și să-i cerem mesaje care ne vor ajuta să găsim răspunsul corect sau să luăm deciziile corecte.
Arhanghelul Rafael
Numele acestui arhanghel înseamnă „Dumnezeu vindecă”. Arhanghelul Rafael este responsabil pentru orice vindecare emoțională, fizică sau spirituală. De fapt, el este un susținător al oamenilor care lucrează în domeniul medical. Mai mult, însoțește călătorii, pentru a avea o călătorie sigură și armonioasă.
Arhanghelul Ariel
Numele acestui arhanghel înseamnă „Leul lui Dumnezeu”. Ea este responsabilă pentru regatul tuturor elementalilor, cum ar fi sirenele, zânele și gnomii. Energia arhanghelului Berbec este în cea mai mare parte feminină, având grijă de orice grijă de mediu și, de asemenea, de animale.
Arhanghelul Nathaniel
Energia acestui arhanghel este puternică și rapidă ca focul. El ne manifestă intențiile și, de asemenea, ne motivează. Dacă avem nevoie de schimbări rapide pe care nu le putem gestiona, ar trebui să-l chemăm pe Arhanghelul Nathaniel. Acest arhanghel este despre schimbări semnificative și dorințe mari de a avea loc acum. Imediat după ce vom chema acest arhanghel, vor avea loc schimbări.

Lasă un comentariu