Cea mai complicată zodie. De ce este considerat cel mai neînțeles semn zodiacal

De ce sunt așa de complicați Peștii
Pentru că Peștii sunt ultima zodie ar explica faptul că celelalte zodii de dinaintea lor afectează caracterul lor. De aceea sunt mereu indeciși, confuzi și cei mai de neînțeles oameni pe care îi vei cunoaște vreodată.
Peștii sunt prea empatici
Natura imaginativă și intuitivă a Peștilor îi face pe aceștia extrem de empatici. Empatia este o sabie cu două tăișuri. Ajung să nu mai știe dacă ceea ce simt sunt cu adevărat sentimentele lor sau ale persoanei cu care empatizează. În acest fel, Peștele ajunge să-și ignore sau neglijeze complet sentimentele proprii.
Peștii sunt prea independenți
Peștii nu cer niciodată ajutorul și se bazează mereu pe forțele proprii. În acest fel toate resursele de energie se epuizează extrem de repede pentru Pești.
Peștii caută mereu experiențe noi
Din cauza acestui fapt, Peștele nu va putea lega niciodată relații, conexiuni de durată cu locuri sau persoane.
Peștii sunt prea visători
Sunt foarte inteligenți, inuitivi și au o imaginație prea bogată. Asta îi ajută să găsească soluții neobișnuite la anumite probleme sau situații. Există însă și cazuri în care imaginația Peștelui o ia razna și se detașează de probleme, ajungând să le ignore cu desăvârșire.
a
Deși sunt firi care adoră aventura, Peștii sunt introvertiți. E greu pentru ei să fie în jurul unor oameni pe care nu îi cunosc și așa că încep să se preface, să fie falși.

 

Lasă un comentariu