5 avertismente pe care le folosesc îngerii pentru a te ține în siguranță

Îngerii păzitori sunt mereu acolo pentru tine. Ei te vor ajuta în majoritatea situațiilor în care toate ușile par să se închidă în fața ta.
Dar modul în care își exprimă avertismentele este, de asemenea, destul de special – nu o spun cu voce tare. Ei vor folosi orice și tot ce au la dispoziție pentru a vă trimite avertismente solide care vă vor ajuta la prevenirea unor lucruri rele.
Iată cum îngerii vă trimit avertismente
1. Defecțiune neașteptată a mașinii
S-ar putea să vă aflați în drum spre serviciu când mașina ți se strica. Inițial, ai fi furios din cauza aparentului ghinion dar în curând ai realiza că a fost menit să fie. Poate ai fost ferit de altceva mai rău.
2. Intuiţie
Întotdeauna este o modalitate grozavă pentru îngeri de a trimite avertismente. În timp ce intuiția pare ceva care vine din interior s-ar putea să nu fie așa. Un înger ar putea fi cel care își exprimă avertismentele prin intuiția ta. Totul depinde de puterea conexiunii spirituale pe care o împărtășiți.
3. Vise
Visele sunt de obicei canalul principal al îngerilor pentru a-și trimite avertismentele. Așa că, dacă vezi ceva în visele tale care nu seamănă cu orice altceva sau este destul de neobișnuit, ar trebui să realizezi că acesta este modul îngerului de a-ți spune că lucrurile ar putea fi greșite.
4. Boala
Deși să te îmbolnăvești nu înseamnă doar avertismente angelice, unele dintre ele ar putea fi. Nu știi niciodată când o zi liberă acasă poate duce la o productivitate mai mare decât ai fi imaginat vreodată.
5. Întârzieri neașteptate
În timp ce o întârziere poate duce la furie și frustrări atunci când îți dai seama că trenul pe care trebuia să-l prinzi a avut un accident, vei simți prezența îngerului tău.

Lasă un comentariu