Cele mai temătoare zodii. Nu le place să-și asume riscuri și par lipsiți de curaj

Zodiile de mai jos vor fi mereu în opoziție cu zodiile îndrăznețe și curajoase ale zodiacului. Ele se tem de confruntări, de alegeri dificile, de compromisuri și de eșecuri. Nu sunt lipsite de curaj, dar singure nu pot răzbate prin perioadele tulburi ale vieții. Ele au nevoie tot timpul de cineva să le susțină și să le ridice moralul.
zodii timide – persoana timida
Rac
Zodia Rac se numără printre cele mai prudente și temătoare zodii, mereu în căutarea unui mediu sau a unor persoane care să o susțină din toate punctele de vedere. Nativii Raci nu își asumă niciun risc. În fiecare zi își fac planuri pentru cele mai simple lucruri, nu lasă nimic la voia întâmplării, sunt egoiști, zgârciți și foarte economi. Racii strâng bani pentru zile negre și nu au niciodată curajul să facă alegeri hazardate în viață.
Balanță
Nativii Balanțe nu se confruntă cu problemele. Ei le rezolvă, apelând la tot felul de mijloace. Și de multe ori aleg să aștepte sau să ocolească o problemă, decât să o înfrunte personal, când știu că nu vor avea câștig de cauză. Balanțelor le este teamă să se ocupe singure de problemele majore din viața lor și le lipsește curajul să ia decizii care să le rupă definitiv de situații triste sau dureroase. Ele așteaptă mereu un moment bun care, poate, nici nu vine vreodată.
Pești
Nativii Pești sunt optimiști, visători și încrezători, dar nu au prea mult curaj când viața îi pune în fața unor situații grele. Ei cer imediat ajutor, cer bani, cer sprijin moral, le cer membrilor familiei să facă front comun pentru ei, chiar dacă s-ar descurca și singuri. Nici măcar nu încearcă să rezolve ceva pe cont propriu. Le este mult mai simplu să le ceară celor din jur să îi ajute. Și de cele mai multe ori evită confruntările pentru că se tem să nu piardă.

 

Lasă un comentariu