„Nimic nu este mai puternic decât o femeie care știe ce vrea și luptă pentru asta.” Cele mai frumoase citate ale lui Sharon Stone

-Da, imbatranesc. Dar gasesc destule motive sa ma si bucur de acest proces.
– In prima jumatate a vietii chipul tau este cel cu care te-ai nascut. In a doua jumatate a vietii – este cel pe care-l meriti.
– Nu simt nevoia sa-mi ascund varsta. Nu vreau decat sa fiu o femeie care arata, la varsta ei, cat de bine este cu putinta.
– Nu cred ca numai machiajul si aranjatul parului pot face o femeie sa fie frumoasa. Cea mai stralucitoare femeie dintr-o anumita societate este intotdeauna plina de viata si de experienta.
– Nu am avut prea mult noroc in cele mai importante lucruri din viata: nici cu sanatatea nu am stat bine, nici cu casnicia. Insa m-am mobilizat si am decis sa merg mai departe.
– Pe Pamant nu va fi niciodata pace deplina. Acest lucru poate exista insa in mintea ta.
– Cand am implinit 40 de ani, am luat o sticla de vin si m-am inchis in baie, spunandu-mi: „Nu mai fac nimic, pana nu o sa ma accept asa cum sunt”.
– Te poti invinovati pentru felul in care ti-ai trait prima parte a vietii, dar asta nu inseamna ca in a doua jumatate a ei ai voie sa nu faci nimic, ci doar sa joci golf.
– Vreau sa imbatranesc linistit. Acesta este scopul meu. In anul 2001 am avut o hemoragie cerebrala severa, de aceea alternativa unei imbatraniri linistite imi este binecunoscuta. Procentul celor ce supravietuiesc unui astfel de accident este foarte mic, insa eu, se pare ca am reusit. Dupa care am consumat doi ani pentru a invata din nou sa merg, sa vorbesc, sa citesc. Dupa toate acestea, orice dialog despre riduri mi se pare ridicol.
– Pe la 58 de ani am constientizat ca frumusetea vine din interior. Pentru a fi frumoasa trebuie sa faci in fiecare zi ceea ce-ti doresti. De dimineata pana seara. Mie, spre exemplu, imi place sa dansez, si dansez pana nu mai pot!
– Din experienta va spun ca atunci cand spui adevarul, nu poti pierde.
– Nu este complicat sa faci barbatii sa viseze. Cel mai greu este sa-i pastrezi.
– Oamenii nu isi schimba comportamentul decat daca acest lucru ii ajuta intr-un anumit fel.
– Oamenii se tem de schimbare pentru ca simt ca pierd ceva. Nu inteleg insa ca vor avea si de castigat.
– Sunt de parere ca trebuie sa lasam natura sa-si urmeze cursul si sa traim cu ceea ce ne este dat.
– Mai bine sa fii singura decat singuratica intr-o relatie.
– Femeia trebuie sa-si stie pretul, dar sa nu-l spuna nimanui.

 

Lasă un comentariu