Test distractiv: Colierul pe care îl alegeți îți va spune de ce are nevoie sufletul tău

Cu atât de mult zgomot în jurul nostru, de multe ori ultimul lucru din mintea noastră este ceea ce ne lipsește din viața noastră. Când 24 de ore într-o zi nu par niciodată suficiente pentru ca noi să ne ocupăm de listele noastre nesfârșite de lucruri de făcut, ne-am putea trezi că neglijăm nevoile și dorințele noastre.
Întrebați pe oricine cunoaște lumea metafizică și vă vor spune categoric că toți suntem atrași de anumite pietre dintr-un motiv. Fiecare piatră are propriul său set de proprietăți despre care se spune că se adresează diferitelor zone ale stărilor noastre mentale și emoționale și ale vieții noastre ca întreg.
Mai sus sunt trei coliere cu trei pietre diferite: citrin, cuarț roz și labradorit, de la stânga la dreapta. Dintr-o privire, care îți atrage atenția mai întâi? Dacă crezi în puterea cristalelor, răspunsul îți poate oferi o perspectivă asupra dorinței tale cele mai profunde în acest moment.
1. Citrin
Dacă ai ales citrin, s-ar putea să ai nevoie de o curățare emoțională profundă. Se spune că îi ajută pe oameni să depășească furia, fricile, tendințele distructive și chiar depresia, citrinul este piatra perfectă pentru a vă oferi o resetare mentală. Purtați sau meditați cu această piatră pentru a vă ajuta să vă treziți creativitatea și exprimarea de sine și să vă motivați să căutați și să vă bucurați de noi experiențe.
2. Cuarț trandafir
Dacă cuarțul trandafiriu ți-a atras atenția, s-ar putea ca inima ta să dorească să formeze noi relații apropiate sau să le repare pe cele vechi. Cunoscut ca cristalul iubirii necondiționate, cuarțul trandafir poartă energie moale a compasiunii și păcii, tandrețe și vindecare, hrană și confort. Se spune că ajută la repararea inimilor zdrobite și permite unei persoane să ofere și să primească mai bine dragoste de tot felul.
3. Labradorit
Dacă nuanțele de albastru și verde din pandantivul labradorit te-au prins, ar putea fi un semn că trebuie să ai mai multă încredere în propria intuiție. Se spune că labradoritul este piatra autodescoperirii și poate trezi propria conștientizare a spiritului interior. Sinele tău cel mai autentic este mâncărime să iasă!

 

Lasă un comentariu