„Nu există femei urâte ci soți prea săraci” – O pildă amuzantă dar plină de adevăr

Acum ceva vreme am fost la o petrecere organizată de compania soțului meu și la un moment dat a apărut un coleg cu noua lui iubită. Fată frumoasă, păr lung și drept, unghii cu gel, încălțăminte de firmă, totul în culoare aurie, parfum franțuzesc, machiaj impecabil, cercei si inel cu briliante.
Trebuie să recunosc, fata era foarte drăguță.
În fine…după puțin timp m-am ridicat și am mers la baie. Când mă întorc la masă, îl aud pe soțul meu vorbind cu un alt coleg:
UUUUUUH!!! Ce femei urâte avem, tipul ăsta chiar are noroc, este o femeie foarte frumoasă și bine îngrijită.
Am fost foarte supărată când am auzit comentariul, dar nu aveam de gând să stric petrecerea. În ciuda faptului că sunt foarte impulsivă, mi-am înghițit orgoliul și am rămas liniștită pentru că știam că voi avea șansa mea în curând.
Nu după mult timp am fost invitați la o altă petrecere a firmei.
RĂZBUNAREA ESTE cu siguranță O MÂNCARE CE SE SERVEȘTE RECE.
În ziua evenimentului m-am trezit devreme și zâmbitoare, aveam programat deja coaforul, pentru a-mi face părul blond la cel mai bun stilist din oraș, manichiura și pedi…
M-am oprit la mall și mi-am cumpărat o rochie fabuloasă și o pereche de pantofi de firmă. De asemenea un parfum franțuzesc, inel și cercei cu briliante. M-am machiat la un profesionist.
Când soțul meu a venit și m-a văzut așa nu i-a venit să creadă.
Noaptea a fost minunată. Era atât de mândru și se dădea mare în fața prietenilor săi.
Am dansat, am băut și ne-am veselit…
În drum spre casă i-am spus că încă mai am o surpriză pentru el. A înnebunit, copiii nu erau acasă, așa că el era încântat.
În sfârșit acasă, am spus – SURPRIZĂ! Și i-am returnat cardurile de credit cu chitanțele de la cumpărăturile respective și de la toate lucrurile alea frumoase pe care le-am cumpărat și făcut.
Aproape că i-am provocat un infarct 5 500€. A înnebunit și urlând m-a întrebat cum de am putut să-i fac una ca asta, că acum cum o să facă să plătească totul?
Eu FRUMOASĂ ȘI RADIANTĂ i-am răspuns: – Suma aia a făcut diferența între „Femeia urâtă” pe care crezi că o ai și femeia bine îmbrăcată și îngrijită pe care o vezi aici nenorocitule!!!! Tu ce crezi? Este ieftin să ai o soție de invidiat?!!!
MORALA?
NU EXISTĂ FEMEI URĂTE CI SOȚI SĂRACI!

Lasă un comentariu