Oamenii falși nu mă mai surprind, oamenii loiali o fac pentru că sunt atât de greu de găsit

În zilele noastre, se pare că a găsi pe cineva loial și care merită încrederea noastră este mult mai greu decât să găsești o persoană falsă. Lumea este plină de oameni falși, dar oamenii adevărați sunt departe și puțini.
Sincer, în aceste zile sunt mult mai surprins când cineva se dovedește a fi sincer și loial decât atunci când se dovedește a fi fals și plin de minciuni. Pe măsură ce trecem prin această lume și creștem în noi înșine, învățăm cum să vedem prin cei care pur și simplu nu sunt „reali”. Învățăm să le înțelegem minciunile și să îi observăm așa cum sunt.
Când vine vorba de a descoperi oameni falși, tot ce trebuie să faci este să asculți cuvintele pe care le spun și să urmărești lucrurile pe care le fac. De nouă ori din zece acțiunile lor nu se potrivesc cu cuvintele lor și cu cât te apropii de ei, cu atât măștile lor vor deveni mai proeminente. De aici, tăierea legăturilor și trecerea mai departe este mult mai ușor decât cred majoritatea oamenilor.
Găsirea cuiva care este capabil să-și arate bunele intenții este o adevărată binecuvântare. Apreciază oamenii din viața ta care sunt dispuși să-ți spună adevărul și să te susțină în momentele tale grele. Conexiunile pe care le facem sunt importante și trebuie să ne asigurăm că le facem pe cele potrivite. Dacă cineva este fals și te distruge, tăie-l de pe listă și trăiește-ți adevărul, nu datorezi nimănui timpul tău, mai ales dacă doar te doboară.

 

Lasă un comentariu