Cum să manifesti o dorință peste noapte în 5 pași simpli

Legea Atractiei este credinta ca prin concentrarea asupra gandurilor pozitive sau negative, oamenii pot aduce experiente pozitive sau negative in viata lor.
Credința se bazează pe ideea că oamenii și gândurile lor sunt făcute din energie pură și că, prin procesul de atragere a asemănătoarelor, o persoană își poate îmbunătăți propria sănătate, bogăția și relațiile personale.
Iată cei 5 pași pentru a manifesta ceva într-o zi:
Pasul 1: clarificați ceea ce doriți.
Primul pas spre a manifesta ceva peste noapte este să definiți ceea ce doriți să manifestați. Trebuie să știi exact ce vrei pentru a atrage experiențele pe care le dorești.
Amintiți-vă că un mesaj confuz nu primește niciodată un răspuns clar.
Amintiți-vă, cu cât includeți mai multe detalii, cu atât vă va fi mai ușor să vă imaginați mental dorința în Pasul 3.
Pasul 2: Clarifică-ți intențiile din spatele dorinței tale.
Al doilea pas pentru a manifesta orice peste noapte este să fii sincer cu privire la intențiile tale. Acesta este un pas critic, deoarece manifestarea se referă la felul în care vă simțiți.
Cheia pentru a manifesta ceva în mai puțin de 24 de ore este să nu te gândești la dorința în sine, ci să simți sentimentele pozitive pe care ți-o aduce dorința de parcă ai experimenta-o chiar acum.
„De ce” din spatele dorinței tale aici este vital, deoarece determină dacă vei avea rezultate pozitive sau negative. Cu alte cuvinte, dacă manifestarea ta va avea loc sau nu.
Pasul 3: Vizualizează-ți dorința.
Al treilea pas spre a manifesta ceva peste noapte este să vizualizezi lucrul pe care vrei să-l manifesti. Orice vei pune în Univers în termeni de energie și focalizare îți va fi returnat.
Pentru acest exercițiu, găsește un loc liniștit unde să fii singur pentru o vreme.
Închideți ochii și respirați adânc de câteva ori pentru a vă relaxa atât mintea, cât și corpul. Folosind ceea ce ai notat la pasul unu, vizualizează-ți dorința și cât de bine te face să te simți.
Dacă suntem fericiți și iubitor, totul vine ușor; dacă negativitatea (sau, mai rău, frica) ne pune stăpânire, putem avea rezultate nefavorabile.
Pasul 4: notează-ți dorința pe hârtie înainte de culcare.
Următorul pas este să notezi lucrul pe care vrei să-l manifesti pe o bucată de hârtie chiar înainte de a merge la culcare. Aceasta este o strategie eficientă și majoritatea oamenilor se gândesc la tot ce a mers prost sau care ar putea merge prost înainte de a adormi.
Când te trezești dimineața a doua zi și începi sarcina sau obiectivele zilnice, subconștientul tău va începe să atragă în viața ta ceea ce îți dorești.
Pasul 5: Ascultați mesajele subliminale în timpul somnului.
Un mesaj subliminal este un mesaj audio cu afirmații ascunse în fundal, care sunt menite să țintească subconștientul tău. Pentru a-ți manifesta dorințele, mințile tale conștiente și subconștiente trebuie să fie de acord asupra conceptului. Cum facem asta? Cu subliminale!
Deci, accesează YouTube și găsește un subliminal pentru manifestarea ta. Există o mulțime de videoclipuri subliminale gratuite acolo!
Dacă vrei să manifesti bani, de exemplu, acum vei asculta un subliminal pentru bani și abundență. Alegeți un subliminal pe care îl doriți și ascultați-l pe tot parcursul nopții.

Înțelegerea manifestării peste noapte

Deși manifestarea este adesea asociată cu ritualuri și strategii complexe, nu trebuie să fie complicată.

Dacă ai fost curios despre Legea Atractiei și vrei să înveți cum să manifesti ceva peste noapte sau într-o zi, această postare este pentru tine!

 

 

Lasă un comentariu