„Nu toți cei care zâmbesc sunt prietenii tăi” – Iată 4 pași pentru a anihila oamenii falși care încearcă să te saboteze

Din păcate, există unii oameni care în cele din urmă ne vor trăda încrederea (indiferent cât de „apropiați” am crezut că sunt). Deși s-ar putea să simți un sentiment copleșitor de furie sau durere atunci când le vezi din nou, ia în considerare această abordare în patru pași pentru a face față situației.
1. Fii conștient/ă și nu nega ceea ce se întâmplă
Dacă te confrunți cu această situație cu un prieten sau o persoană iubită la care țineai profund, este de înțeles că s-ar putea să fii în negare – chiar dacă ai fost martor la acțiunile lor. Ți-ai pus toată speranța și efortul într-o legătură care inevitabil s-a rupt. Este evident că s-ar putea ca acest lucru să vă rănească, dar este important să vă împăcați cu situația pentru a merge mai departe.
2. Confruntă-i
Nu îi exclude imediat din viața ta. Vorbește cu ei. Fiți direct și la obiect și evitați să vă certați. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să reacționezi agresiv și să regreti lucrurile pe care le spui.
3. Spune ce simți
Dacă simți că îi poți accepta înapoi în viața ta după această situație, asigură-te că îi anunți repercusiunile acțiunilor lor. Ei își vor da seama, evident, că legătura cu tine nu va fi la fel de puternică ca odinioară și că vei fi mai înțelept să ai încredere în ei data viitoare.
4. Mergi mai departe
Indiferent dacă îi iertați sau îi uitați, nu lăsați comportamentul lor manipulator să ia tot ce este mai bun din voi. Luați acest moment ca pe o altă lecție învățată și realizați că toți suntem doar oameni care încearcă să navigheze prin relații în cel mai bun mod pe care îl știm.

 

Lasă un comentariu