Animalul simbolic care te reprezintă pe baza lunii tale de naștere

În timp ce sufletele noastre sunt toate unice, luna în care ne-am născut poate dezvălui multe despre noi. Fiecare dintre noi are un simbol al sufletului, un animal și acel simbol al sufletului poate dezvălui multe despre noi.
Indiferent dacă crezi sau nu în acest gen de lucruri, simbolurile sufletului animal de mai jos s-ar putea să te surprindă. Dacă vrei să afli mai multe despre tine în interior, ai ajuns la locul potrivit. Aruncă o privire la simbolul sufletului animal asociat cu luna ta de naștere și cum te afectează asta în această viață. S-ar putea să reușiți să vă împăcați cu mai mult decât v-ați fi putut imagina vreodată prin asta.
Ianuarie – Vultur
Ești foarte muncitor și hotărât ca vulturul. Ești încăpățânat și foarte fixat în căile tale, dar și destul de înțelept. În timp ce vulturii sunt foarte intimidatori, sunt destul de frumoși, ceea ce ți se potrivește bine. Puterea și abilitățile tale în general sunt ceva ce mulți caută ei înșiși.
Februarie – Girafa
La fel ca girafa, îți place să te ocupi de treburile tale. Deși ești destul de încrezător, treci prin viață în ritmul tău. Nu lași niciodată pe oameni să te forțeze să faci lucruri la care nu vrei să faci parte. Determinarea ta nu are limite.
Martie – Cal
Ca și calul, ești foarte generos și impresionabil. Poți fi un umăr bun pe care să plângi, dar nu trebuie să te încurci. Sigur, uneori s-ar putea să-ți lași emoțiile să ia tot ce e mai bun din tine, dar, în general, îți menții un cap egal.
Aprilie – Bufniță
La fel ca bufnița, și tu ești rapid să te asiguri că obții ceea ce îți dorești, dar ești dispus să aștepți dacă trebuie. Nu poți face față bine neplăcerilor și ai tendința de a ataca foarte mult, dar nu într-un mod care să strice lucrurile pentru tine. Ești o persoană foarte motivată, care este mai mult decât dispusă să meargă mereu în plus.
Mai – Iepure
Ca persoană din luna mai, ești foarte asemănător cu iepurele însuși. Ești supărător în sensul că nu îi lași des pe ceilalți să se închidă și puternic, în sensul că nu prea te poate opri. Îți place să ai prăjitura și să-l mănânci, dar în multe cazuri, ești prea rapid pentru binele tău.
Iunie – Cocoș
Îți place să-ți spui părerea la fel ca cocoșul, dar ești, de asemenea, foarte încordat. Nu știi când să încetinești și ai adesea nevoie să fii în centrul atenției. Când sunteți înconjurat de genul potrivit de oameni, înfloriți mult.
iulie – Vaca
Vacile sunt extrem de iubitoare, indiferent dacă îți dai seama sau nu, și tu la fel. Ești genul de persoană care ar face orice pentru oamenii pe care îi iubești. Adesea îi lași pe alții să profite de inima ta bună și la asta ar trebui să lucrezi cu adevărat.
August – Tigru
Ești o persoană puternică, care își ține întotdeauna propria. Nu-i lași pe ceilalți să te rețină și ești întotdeauna foarte sigur pe tine. Desigur, ai momentele tale slabe, dar în general ești foarte hotărât să dominei lumea din jurul tău.
Septembrie – Papagal
Ca și papagalul, ești mai social decât ai vrea să creadă alții. Ești de încredere și amabil, dar poți fi și puțin critic. Sigur, ești doar uman, dar ești și unul dintre cei mai judecăți oameni din jur, indiferent dacă vrei să-l vezi sau nu.
Octombrie – Leul
Oamenii din octombrie seamănă foarte mult cu leii. Pot fi sociabili atunci când trebuie, dar sunt și foarte rezervați. Ești foarte inteligent și funcționează în avantajul tău, dar uneori depășești granițele și asta poate fi o problemă mare în viața ta.
Noiembrie – Căprioară
Ca om din noiembrie, ești foarte curajos, dar știi și locul tău. Nu faci mai mult decât poți face față și știi ce limite să rămâi pentru a te asigura că ești în siguranță. Sunteți adesea o persoană foarte geloasă, care poate fi destul de frustrantă pentru oamenii din jurul său, dar nu într-o manieră serioasă. Cred că ai putea spune că ești doar puțin ciudat.
Decembrie – Pisica
Nu ești genul de persoană căruia îi place să lase mulți oameni să se apropie. Îți place pisica, arată-le doar celor cu care vrei să fii în preajma că îți pasă. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, sunteți atât foarte independenți, cât și aventuroși. Acestea fiind spuse, ești special pentru că știi și când să încetinești.

 

Lasă un comentariu