Cele 4 iubiri pe care le simțim în existența noastră. Fără ele viața noastră ar fi mai săracă și pustie

Mai jos voi trece peste diferitele tipuri de iubire adevărată cu care avem tendința de a ne confrunta în fiecare viață pe care o petrecem pe această planetă.
Cele 4 tipuri de dragoste adevărată pe care le găsim în fiecare viață pe care o trăim:
1. Dragostea protectoare
Aceasta este dragostea pe care o simți și pe care o oferă cei care au grijă de tine la începutul vieții tale. Aceștia ar putea fi părinții tăi, bunicii sau oricine altcineva de acest fel. Acești oameni te iubesc aparent necondiționat.
2. Dragostea prietenilor
Deși acest tip de dragoste este adesea trecut cu vederea, este genul de iubire de care toți avem oarecum cea mai mare nevoie. Este mai mult sau mai puțin o prietenie, întâlnirea unui suflet care seamănă foarte mult cu al tău, dar totuși diferit. Puteți simți că această persoană este importantă și că ați mai călătorit împreună. Vă aveți spatele unul altuia și vă ajutați unul pe altul să crească.
3. Dragostea romantică
Este locul unde intervine romantismul. Acesta este genul de iubire de care avem nevoie și pe care o merităm cu toții. Această iubire ne ajută să fim ceea ce trebuie să fim. Este dragostea pe care o împărtășim cu cineva care are un suflet care funcționează bine cu al nostru. Această persoană a fost întotdeauna menită să fie în viața noastră.
4. Dragostea suflet pereche
Aceasta în sine este manifestarea fizică a sufletului tău în două părți pe această planetă. Geamănul vostru este oglinda voastră și așa că, în timp ce vă iubiți unul pe celălalt, scoateți la iveală tot ce este mai rău unul în celălalt de cele mai multe ori. Aceasta, în anumite privințe, ar putea fi considerată o dragoste toxică, din cauza cât de puternică este. Este extrem de greu să fii romantic cu geamănul tău pentru perioade lungi de timp.
Acestea fiind spuse toate, aceste iubiri sunt importante pentru noi să le trăim. Cu cât le experimentăm mai mult, cu atât creștem mai mult ca oameni și ne îndreptăm pe căile noastre în această lume.

 

Lasă un comentariu