Declarația șocantă a unui preot celebru: „Fetele frumoase care au fost abuzate nu sunt chiar nevinovate! Să facă și ele pușcărie!”

Preotul Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, a spus, în cadrul unei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români, că fetele care cad pradă unor agresori sexuali sunt și ele vinovate. Preotul a făcut trimitere la viața Sfintei Maria Egipteanca, care la 12 ani și-a părăsit părinții și timp de 17 ani a trăit în desfrânare, scrie dobrogealive.ro.
„Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special. De aceea, creștinele noastre aveau comportamentul lor. Erau foarte atractive, dar aveau un anumit comportament în mers, în gândire, în priviri”, a spus preotul Nicolae Tănase.
Preotul Nicolae Tănase este cunoscut în întreaga țară pentru grija pe care o are față de copiii săraci sau orfani, dar și față de mamele alungate de acasă. Se spune despre el că şi-a dedicat viaţa pentru a salva, creşte, educa şi îndruma pe cei nevoiaşi, de la sugari până la adulţi. La Valea Plopului, în județul Prahova, a construit un complex unde sunt găzduite aceste persoane.
Conform doxologia.ro, părintele Tănase a ridicat o biserică în plin comunism, iar după Revoluție, a început să predice pentru viață, vorbind deschis despre avorturi și despre păcatul unor astfel de acte.

 

Lasă un comentariu