6 lecții de viață brutale cu care trebuie să ne confruntăm cu toții fie că ne place, fie că nu

Viața poate fi dură, mai ales când încă nu ești conștient de adevărurile brutale pe care le vei întâlni pe parcurs. Vestea bună este, totuși, că, atunci când te pregătești pentru aceste adevăruri brutale și le înțelegi în minte, viața poate fi mult mai ușoară pentru tine.
1. Nimeni nu vine să te salveze.
O să-ți sparg iluzia chiar acum și să-ți spun un mic secret: nimeni nu vine să te salveze. Trebuie să faci asta TU pentru tine.
2. Doar pentru că vrei pe cineva, nu înseamnă că te va dori înapoi.
Poți să-ți dorești pe cineva cu fiecare fibră a ființei tale. Puteți face totul pentru această persoană. Dacă nu e să fie, nu va fi.
3. Doar pentru că vrei să se întâmple ceva, nu înseamnă că se va întâmpla.
În aceeași notă, doar pentru că îți dorești ceva și te concentrezi pe cel lucru, nu înseamnă că vei reuși. Multe lucruri pur și simplu nu sunt posibile, nu sunt destinate ție sau sunt peste puterile tale. Și asta e în regulă.
4. Majoritatea problemelor tale sunt din vina ta.
Da, se întâmplă lucruri rele care sunt în afara controlului nostru. Dar o mare parte din viața noastră se bazează pe alegerile și deciziile noastre. Cealaltă parte se bazează pe reacțiile noastre la lucruri care sunt dincolo de controlul nostru.
5. Nu poți iubi pe altcineva dacă nu te iubești pe tine însuți.
Dacă nu știi să te iubești pe tine însuți, nu vei putea niciodată să iubești pe altcineva. Și chiar dacă crezi că îi iubești, dacă nu ai o relație sănătoasă cu tine însuți, vei sfârși prin a-i răni sau le vei permite să te rănească.
6. Vei îmbătrâni.
Într-o zi, vei îmbătrâni. Te vei trezi, iar corpul tău va fi lasat și chiar gras. Vei avea riduri. Te vei răni. Va fi nasol, dar face parte din viață și este inevitabil.
NU-i asa ca te ai gandit la aceste lucruri si ti se pare ciudate? Adu-ti aminte ce toți trecem prin ele…

Lasă un comentariu