7 semne că cineva încearcă să te blesteme

Deși s-ar putea să nu fie întotdeauna evident uneori când oamenii încearcă să ne blesteme, apar semne. Nu sunt întotdeauna la fel de ușor de observat pe cât ai spera să fie, dar dacă știi ce să cauți, le poți găsi.
Mai jos voi descrie unele dintre cele mai comune semne că acest tip de problemă ar putea fi ceva cu care vă confruntați. Dacă observați mai multe dintre aceste semne, probabil că vă confruntați cu ceva vrăji, indiferent dacă doriți să recunoașteți sau nu. 7 semne că cineva încearcă să te blesteme:
1. Ai un șir lung de ghinioane.
Blestemele funcționează în moduri diferite, în funcție de ceea ce te confrunți și bine, de multe ori aduc ghinion. Te împing în jos și fac tot posibilul să te țină acolo.
2 De fiecare dată când te afli în preajma unei flăcări, pare că arde diferit decât ar fi în mod normal.
Flăcările reacționează adesea diferit la cei care sunt blestemați și atunci când magia este folosită în general. Dacă observați că flăcări deschise acționează ciudat în jurul vostru, nu le ignorați. Ar putea însemna că se întâmplă ceva sinistru de care nu ești neapărat conștient.
3. Aveți un sentiment foarte negativ în corp și nu puteți identifica de ce.
Blestemele ne fac adesea să ne simțim ciudați. Când instinctul tău îți spune ceva, nu ar trebui să-l ignori. Instinctul tău nu te va face conștient de ceva fără motiv, dacă există o problemă prezentă.
4. Ați observat elemente care sugerează că este în jur ceva greșit.
Acestea sunt plasate aici de către îngerii care ne păzesc în această viață și ei vă vor avertiza dacă trebuie să fiți avertizat. Acordați o atenție deosebită numerelor pe care le vedeți și lucrurilor pe care le experimentați.
5. Au lipsit obiectele personale, fie că sunt fotografii, moșteniri de familie sau alte lucruri de acest fel.
Oamenii care îi blestemă pe alții au nevoie de obiecte personale pentru a-și plasa blestemele și lucruri de acest fel. Deși este nevoie de timp pentru a obține aceste lucruri, dacă observați că le lipsesc, nu ar trebui să le treceți cu vederea. Dacă îți lipsesc brusc fotografii și lucruri de acest fel, există un motiv pentru asta. Astfel de lucruri nu doar cresc picioarele și pleacă.
6. Ai gânduri sau emoții care nu se simt ca ale tale.
Uneori, lucruri de această natură pot implanta în noi gânduri sau emoții care nu se potrivesc narațiunii noastre normale. Dacă simți așa ceva, atunci nu ar trebui să-l ignori. Cu cât este mai puternică vrăjitoarea cu care te confrunți, cu atât acest lucru poate ajunge să fie mai rău. Nu-l lăsa să câștige, reluarea puterii este cheia.
7. Suferiți de paralizie în somn sau visați la lucruri bizare precum măști sau șerpi.
Visele tale și felul în care dormi contează. Dacă ești influențat în visele tale sau împins să vezi lucruri pe care altfel nu le-ai observa niciodată, s-ar putea întâmpla ceva. Nu te vinde scurt când vine vorba de astfel de lucruri, doar să fii sub un pic de stres nu va fi suficient pentru a te zgudui până la capăt, îți cunoști limitele.

 

Lasă un comentariu