9 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase

Oamenii nu se gândesc la ceea ce spun, înainte de a spune, ceea ce poate duce la dezastru, dacă persoana cu care vorbesc devine ofensată. Ai dreptul să te aperi, dar poți să o faci sub o formă pozitivă și politicoasă.
Iată cele 9 metode:
1. MULȚUMESC
O simplă „mulțumire” vorbește volume întregi, atunci când te confrunți cu răutatea. Nu numai că arată celeilalte persoane că nu i-ai lăsat cuvintele să te afecteze, ci reflectă maturitatea din partea ta.
Nu numai că ai ales să nu ignori persoana sau să te superi, dar ai întâlnit ambele tactici undeva în mijloc.
2. APRECIEZ PERSPECTIVA TA
Nu numai că este o abordare inteligentă, ci va arăta persoanei pe care dorești să o pui la punct, într-o manieră adultă, că nu te cobori la nivelul său. Orice comentariu nepoliticos reflectă percepția tremurată a celorlalte persoane, despre ele însele.
3. ACEASTĂ CONVERSAȚIE S-A TERMINAT
Dacă ești prea supărat să răspunzi cuiva, într-un mod civil, pur și simplu încheie conversația. Nu dorești să provoci daune permanente unei relații.
4. DE CE CREZI CĂ ESTE NECESAR UN RĂSPUNS?
Această întrebare va pune, probabil, cealaltă persoană într-o ipostază de nelămurire. De asemenea, îi va da șansa de a-șicere scuze.
5. ASTA APROAPE CĂ MI-A RĂNIT SENTIMENTELE
Poate părea sarcastic, dar este o formă prin care îl poți pune pe răutăcios la punct.
6. AI DREPTATE
În timp ce majoritatea oamenilor au dificultăți în a spune aceste două cuvinte, îți va aduce beneficii, pentru a o face pe cealaltă persoană să creadă că are dreptate, prin ceea ce spune. Ce mai poate adăuga?
7. ÎNTOTDEAUNA AI CEVA NEGATIV DE SPUS, NU-I AȘA?
Acest lucru scoate atenția de pe tine și o duce înapoi la cel care și-a dorit-o. Nu numai că, pe bună dreptate, îi vei îndrepta atenția asupra cuvintelor proprii, ci o vei forța să reconsidere ceea ce va mai spune, în viitor.
8. MĂ IUBESC ȘI TE IUBESC ȘI PE TINE
Acest lucru se poate aplica numai în anumite situații cu prietenii, familia și soțul / soția. Dacă îl spui șefului asta, poți părea ciudat. Când te exprimi astfel, își va pierde rapid puterea.
9. RÂZI
Această reacție, îl va prinde cu siguranță pe infractor și va face o persoană nepoliticoasă să se simtă stânjenită.

 

Lasă un comentariu