5 obiceiuri ale unei persoane mincinoase care vor dezvălui adevărata lor personalitate

Ai avut vreodată senzația furișă că cineva pe care îl cunoști te minte? Vorbind din experiență personală, nu este niciodată un sentiment bun și poate fi greu să știi dacă înțelegi semne care nu există sau dacă mint.
Înainte de a continua, aș vrea să spun că, în majoritatea cazurilor, dacă ai senzația că cineva te minte, probabil că ai dreptate. Dar, vă ajută să cunoașteți și să înțelegeți obiceiurile unui mincinos, astfel încât să vă puteți examina înainte de a lua măsuri. Un alt lucru de reținut este că acestea sunt semne de necinste, nu o dovadă definitivă. Iată 5 obiceiuri ale unui mincinos.
1. Respirația lor devine mai grea.
Dr. Lillian Glass este un analist comportamental și expert în limbajul corpului. Potrivit ei, atunci când cineva minte, respirația îi va deveni din reflex mai grea. De asemenea, puteți observa că vocea lor se schimbă și umerii li se ridică. Toate acestea indică faptul că sunt tensionați pentru că mint.
2. Stau ciudat de nemișcați.
Majoritatea oamenilor, chiar și un mincinos este suficient de conștient de sine pentru a ști că agitația este un semn comun de minciună. Deci, de multe ori, mincinoșii vor încerca să acopere acest lucru contracarându-și agitația încercând să fie extrem de nemișcați. Dacă observi că cineva încearcă să rămână nemișcat, aproape prea nemișcat, acesta este un semn rău.
3. Limbajul trupului lor nu se potrivește cu ceea ce spun.
Acordați atenție limbajului corpului cuiva. Dacă spun da și scutură din cap nu, îți spun ceva important: sunt necinstiți. Corpurile noastre tind să arate adevărul, chiar și atunci când cuvintele noastre sunt minciuna.
4. Ei repetă cuvinte/expresii.
Când un mincinos repetă cuvinte și fraze, este pentru că încearcă să se convingă de minciunile sale. Glass spune că încearcă să valideze minciuna din mintea lor atunci când fac asta.
5. Dau prea puține sau prea multe informații.
Un mincinos fie va spune prea multe, fie va da prea multe detalii, fie va fi intenționat vagi. Acordați atenție modului în care vorbesc lucrurile sau dacă încearcă să se oprească spunând ceva direct. Sau pot oferi detalii inutile.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

 

Lasă un comentariu