8 lecții de viață pe care le putem învăța de la marii maeștri spirituali ai lumii

Când vine vorba de a deveni mai înțelepți, există profesori spirituali din întreaga lume care ne împing să învățăm mai mult și să devenim mai buni.
1. Cineva acolo sus ne iubește
Este ceva ce poate nu simțim toți, dar este foarte adevărat. Acceptând că există ceva acolo care ține la tine, indiferent dacă simți că iubirea este sau nu importantă. Deepak Chopra crede cu tărie că toți suntem iubiti, indiferent dacă ne dăm seama sau nu.
2. Durerea este un mesaj indiferent dacă îți place sau nu.
Trecerea prin durere este rea dar aduce întotdeauna un mesaj. Trebuie să ne oprim și să ascultăm ce ne spune durerea. Dacă atingeți o flacără, veți fi ars, dar veți învăța să nu mai atingeți acea flacără, nu?
3. Nu poți avea pace fără compasiune.
Trebuie să fii plin de compasiune în viață. Dacă nu poți trăi cu compasiune, nu poți trăi în pace cu ceilalți. Compasiunea ne aduce pe toți împreună și ajută la aprinderea lumânării către o nouă cale în această lume.
4. Dacă trebuie să-ți dai seama de ceva, meditează.
Meditația este ceva la care ne putem apela cu toții. Vă va ajuta să vă limpeziți mintea și să vă aducă acolo unde trebuie să fiți. Acesta este cel mai bun mod de a cultiva o conexiune în interior.
5. Trebuie să apreciezi toată viața.
Toată viața este specială și toată viața contează. Noi nu suntem mai importanți decât alții și alții nu sunt mai importanți decât noi. Nimeni nu este mai bun decât oricine altcineva.
6. Frica ne trage înapoi.
Cu toții trebuie să învingem frica pentru a deveni ceea ce am fost menționați să fim. Frica nu este altceva decât mintea noastră care ne spune că nu putem face ceva ce ne dorim cu adevărat să realizăm. Nu lăsa mintea să-ți țină spiritul în jos.
7. Simplitatea este cheia pe care ai căutat-o.
A trăi într-o manieră care este frugală este cheia pentru a deveni concentrat și limpede. Dacă îți complici viața cu lucruri din exterior nu vei putea dobândi adevărata fericire. Ar trebui să știi în inima ta ce este cu adevărat important pentru tine.
8. Suntem cu toții conectați.
Cu toții suntem conectați mai mult decât îți dai seama. Odată ce începi să simți această unitate, totul va avea sens. Nu suntem niciodată atât de izolați pe cât parem.
Dacă poți accepta aceste lucruri și să le înțelegi la un nivel mai profund, ești pe drumul tău spre a deveni iluminat. Cu toții trebuie să creștem și să nu ne oprim niciodată să învățăm. Chiar și cea mai puternică persoană, cea mai adeptată persoană poate găsi ceva ce nu știe încă. Nu ezitați să vedeți videoclipul de mai jos.

 

Lasă un comentariu