Lumea ta ideală în funcție de zodia în care te-ai născut

Cum arată Lumea ideală pentru tine?
Berbec
Lumea ta ideală ar fi plină de oameni cu un bun simț al impulsului. Vrei ca cei din jurul tău să înțeleagă slăbiciunea și să facă de fapt ceva. Când vine vorba de a trăi corect, ți-ar plăcea ca toată lumea să contribuie și să își facă partea. Lumea ta ar trebui să fie plină de mâncare bună, prieteni și cei cărora nu le deranjează să lucreze din greu pentru lucrurile pe care le au.
Taurul
Lumea voastră ar fi plină de oameni cărora nu le este frică să-și spună sentimentele care încă își cunosc limitele și limitele. Ești foarte pasionat și aduci mereu ordine în haosul care este viața. Oamenii care sunt la nivelul tău și care apreciază lucrurile mai frumoase din viață ar fi cei mai potriviți pentru lumea ta.
Gemeni
Lumea ta ideală ar fi o lume plină de oameni prietenoși care ar prefera să se ocupe de propriile lor afaceri. În timp ce ești un fluture social, uneori vrei doar să petreci timp singur. Îți place tehnologia, așa că pot doar să-mi imaginez cât de avansată ar fi lumea ta. Lumea unui Gemeni ar fi minunată.
Rac
Lumea ta ar fi plină de iubire. Nimeni nu ar putea să urască pe nimeni în lumea ta. Toată lumea ar fi singur și s-ar aprecia unii pe alții. Racii sunt gânditori profundi care adesea dau prea mult din ei înșiși. Într-o lume concepută pentru un Rac, ar fi invers. Toată lumea ar dărui și nimeni nu ar fi profitat.
Leu
Lumea construită pentru un Leu ar fi exact așa cum ți-ai imagina. Leul ar fi la conducere și toată lumea l-ar iubi. Ai putea să faci orice vrei și restul lumii ar căuta doar la tine pentru îndrumare.
Fecioara
Lumea ta ar fi goală. Ai fi singura persoană rămasă și totul ar fi al tău. Urăști să fii în preajma altor oameni și găsești mereu greșelile pe care oamenii și-ar dori să le poți ignora. Din cauza asta singurătatea ți se potrivește bine.
Balanta
Lumea ta ar fi plină de artă și creativitate. Chiar și drumurile ar fi asfaltate în ceva uimitor. Ești mult mai încurajator și mai puternic decât crezi. O lume concepută pentru tine ar fi cel puțin o capodopera.
Scorpionul
Lumea ta s-ar învârti în jurul onestității și ar fi întemeiată pe adevăr. Nimic nu ar trece de tine. Copiii pământului tău ar crește cu valorile potrivite și toată lumea ar învăța să se înțeleagă. Ești foarte puternic și ai face tot posibilul să te asiguri că totul a mers fără probleme.
Săgetător
Cel mai probabil, lumea ta nu ar fi atât de diferită de lumea noastră actuală pe cât crezi. Încă ai călători și ai găsi locuri minunate în care să te întorci. Acestea fiind spuse, conexiunile voastre nu ar fi atât de scurte.
Capricornul
Lumea ta ar fi plină de imaginație și acea lume în care ți-ai dori să trăiești, cea din cărțile pe care le citești și jocurile pe care le joci ar deveni a ta. Totul ar fi plin de lucruri pe care această lume nu le-ar putea oferi niciodată. Magia te-ar înconjura pe tine și pe toți cei care locuiesc în lumea ta.
Vărsător
Totul în lumea ta ar părea să sfideze toate șansele. Lumea ta ar fi plină de fericire și pace; violența nu ar exista.
Pești
Lumea ta ar fi un loc în care visele ar putea deveni realitate. Toată lumea ar avea dorința inimii și ar fi conectată la un anumit nivel. Cu cât mai sensibil și mai misterios, cu atât mai bine.

 

Lasă un comentariu