Cele mai superstițioase zodii. De ce se tem cel mai mult

Top 3 al celor mai superstițioase zodii.
3. Rac
Aceasta zodie crede cu tarie in toate superstitiile referitoare la dragoste, relatii si maritis. Tocmai de aceea respecta tot ce se spune in popor ca ar trebui sa faca inainte de ziua nuntii si in timpul evenimentului, pentru a nu risca sa aiba probleme in amor doar pentru ca a tratat cu scepticism credintele populare. Zodia Rac este mai degraba emotiva decat rationala, acesta fiind si motivul pentru care isi face diverse talismane norocoase si are grija sa poarte pietre semipretioase care ii aduc noroc. Tot printre Raci exista multi adepti ai principiilor feng shui, dupa care isi decoreaza si organizeaza casele astfel incat sa aiba cat mai multa armonie in familie. O persoana nascuta in aceasta zodie nu va recunoaste decat in fata celor apropiati ca are asemenea preocupari.
2. Leu
Leul este una dintre cele mai superstitioase zodii, poate pentru ca reuseste uneori sa aiba un noroc care nu poate fi explicat decat prin astfel de credinte populare. In special nativele vor avea tot felul de convingeri ezoterice si se vor folosi de diverse superstitii pentru a atrage norocul de partea lor. Nu este nimic neobisnuit sa vezi un Leu care poarta cu el nenumarate talismane norocoase din diferite culturi. Totodata,Leul este foarte sensibil la orice superstitie legata de pisici si va face cale intoarsa daca va intalni o pisica neagra, ceea ce este destul de ciudat, avand in vedere ca acestea sunt animalele de companie preferate de acest semn astrologic.
1. Pesti
Probabil nu te mira deloc sa vezi zodia Pesti pe locul 1 in topul celor mai superstitioase semne astrologice. Pestii sunt persoane empatice, spirituale si traiesc intr-o lume doar a lor, unde fantasticul se impleteste adesea cu realitatea. Pestii cred in aproape orice superstitie si fac tot posibilul pentru a evita ghinionul. Totodata, ei sunt absorbiti complet de oniromantie, adica practica oculta de interpretare a viselor si de prezicere a evenimentelor ce urmeaza sa aiba loc pe baza acestora. Se spune despre zodia Pesti ca ar fi cea mai predispusa la clarviziune, in special in somn, asa ca nu e de mirare ca are aceasta fascinatie. Daca mergi in vizita la un Pesti, cu siguranta vei gasi cel putin cateva carti despre interpretarea viselor si mai mult ca sigur un dreamcatcher, obiect menit sa prinda cosmarurile. Pestii vor tine mereu la ei cel putin un talisman norocos, fara de care nu parasesc casa.

 

Lasă un comentariu