Test psihologic: inelul pe care îl alegeți dezvăluie ce anume vă lipsește în viață

Viața poate deveni copleșitoare și ocupată – atât de ocupată încât uneori trecem cu vederea anumite aspecte și responsabilități în favoarea altor probleme, mai presante. Se pare că există o mulțime de sarcini fără sfârșit. Nu acordăm întotdeauna atenția potrivită a ceea ce are cea mai mare nevoie din cauza cerințelor constante ale vieții.
Avem trei inele cu trei pietre diferite: safir, smarald și rubin, de la stânga la dreapta. La prima vedere, care vă atrage atenția? Dacă crezi în cristale, răspunsul îți poate oferi o perspectivă puternică asupra a ceea ce trebuie să te concentrezi mai mult în viața ta de zi cu zi.
1. Safir
Dacă ai ales safirul, s-ar putea să fie nevoie să te concentrezi mai mult pe mintea și starea ta mentală. Sapphire pune accent pe calmarea minții. Ajută la eliberarea tensiunii mentale și a gândurilor nedorite. Safirul aduce, de asemenea, ușurință și bucurie pentru a ajuta la restabilirea echilibrului în organism. Aceasta este piatra perfectă pentru a ajuta la depășirea oricăror blocaje mentale, deoarece vă ajută să rămâneți pe calea cea bună. Această piatră ajută și la concentrare și vă poate ajuta să atingeți domenii precum dragostea, angajamentul și fidelitatea.
2. Smarald
Dacă ai ales smarald, s-ar putea să fie nevoie să te concentrezi mai mult pe reînvierea unei pasiuni din viața ta. Această pasiune poate fi un interes, o persoană sau un loc de muncă. În timp ce smaraldul poate atrage dragostea romantică, această pasiune nu trebuie neapărat să fie romantică. Emerald promovează, de asemenea, o bună stimă de sine și ajută la restabilirea încrederii, ceea ce vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Este, de asemenea, o piatră de sprijin bună, care este utilă dacă pasiunea ta este meseria ta sau un scop la locul tău de muncă.
3. Rubin
Dacă ai ales rubin, ar putea fi necesar să te concentrezi mai mult pe depășirea epuizării și letargiei. Rubinul este o piatră grozavă pentru a ajuta la epuizare, deoarece circulă și amplifică energia în întregul tău corp. Ar putea fi grozav să vă ofer acel impuls de energie atât de necesar la amiază. Ruby este, de asemenea, un afrodisiac și, pe lângă creșterea energiei, poate promova și un act sexual bun și sănătos. Aceasta este o piatră grozavă dacă trebuie nu numai să vă creșteți nivelul general de energie, ci și să vă creșteți energia și pofta pentru anumite zone ale vieții.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

Lasă un comentariu