Horoscopul lunii mai. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut

Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de lumea din jur. Cele mai multe dintre adevărurile pe care le vom descoperi vin din cercurile de prieteni.
Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Nativii Berbec sunt sfătuiți să dea uitării lucrurile sau persoanele care le fac rău în viața de zi cu zi. Consumul de energie trebuie realizat doar atunci când lucrurile contează cu adevărat. Este important să își dea seama ce anume îi preocupă și să rezolve problemele imediate. Luna Nouă în Taur îi va invita la introspecție. Pe plan personal vor exista certuri, însă nu situații care nu se pot regla. Până la 23 mai își vor lua o perioadă de reflecție.
Taur: 20 aprilie – 20 mai
Nativii Taur au viziuni importante pentru viitor. Se pregătesc în acest sens și pun la punct noi planuri. Își setează următoarea mișcare și aceasta este imediat realizată. Se obișnuiesc cu anumite eforturi și pe măsură ce timpul trece obosesc.
Viața li se poate schimba într-o secundă, asta dacă știu să observe situații și identități. Filozofia pe care o urmează le afectează atât viața personală cât și profesională.
Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Până pe data de 8 mai, nativii Gemeni vor căuta să treacă neobservați prin viață. Vor încerca să-și explice care este sensul anumitor situații. Într-o relație intimă vor fi răniți de mai multe ori. Atunci când vor ajunge să spună că nu mai pot suporta, o nouă legătură se va crea în situațiile lor cu cei din jur. Este important să nu rămână inconștienți la ceea ce vor cu adevărat.
Rac: 22 iunie – 22 iulie
Nativii Rac sunt gata să renunțe la anumite idei de viitor. Și-au încărcat viața prea mult, iar concentrarea devine o problemă. Trebuie să-și amintească ce fel de persoană se așteaptă cei din jur să fie și ce arată de fapt. Sunt pregătiți de noi aventuri. Planurile cu prietenii se vor concretiza. Poate fi vorba și despre o călătorie personală pentru regăsirea de sine. S-ar putea ca până pe data de 16 mai aspirațiile lor să fie atinse. Venus se va muta în casa relațiilor din trecut în 23 mai.
Leu: 23 iulie – 22 august
Nativii Leu se concentrează pe carieră în această perioadă. Simt că ceea ce s-a numit călătorie inițiatică a fost dusă la bun sfârșit. Sunt determinați să rămână autentici pentru mai multă vreme. Se găsesc foarte încrezători și vor să demonstreze că sunt indispensabili. Scopul pe care l-au găsit pentru perioada care urmează îi face să înceapă anumite cercetări. Programul matinal pe care încep să îl urmeze îi va ajuta să trăiască un alt stil de viață. Astrele le vor fi alături la fiecare pas. Vor începe să descopere laturi creative.
Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Nativii Fecioară sunt atenți la riscuri și la ceea ce pot declanșa anumite planuri nerezolvate. Sunt atenți la fiecare mișcare pentru că nu vor să dezamăgească. Se aruncă în promisiuni pe care apoi nu le mai pot onora. Explorează noi teritorii și se simt neînfricați. Vor să manifesteze noi dorințe, iar din data de 26 mai acest lucru se poate întâmpla fără nicio problemă. Magia din viața lor îi vor urmări la fiecare pas. Își vor extinde cunoașterea către un nou domeniu de viitor.
Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Nativii Balanță știu cu exactitate care sunt planurile lor în perioada ce urmează. Va veni o transformare pe care nu o vedeau până acum, Se vor simți ca inițiatorii unui proiect important, spune Yourtango.com. În cercul de prieteni ajung să reprezinte figura centrală. Vorbesc din inimă și atunci când o fac ajung să schimbe întreaga dinamică a situației. Din 23 mai reușesc să se detașeze de tot ceea ce îi rănește.
Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Nativii Scorpion renunță la acele relații care nu le aduc beneficii. Devin egoiști și pentru o perioadă se gândesc doar la propriile plăceri. Meticulozitatea cu care urmează anumite proceduri îi pun pe gânduri pe cei din jur. Își vor descoperi un dar pe care îl vor folosi în cel mai vulnerabil mod cu putință. Capcanele pe care astrele le vor întinde vor fi ușor de descoperit.
Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nativii Săgetător simt nevoia să duc o viață mai confortabilă. Își schimbă programul zilnic și îl adaptează în funcțiile de propriile nevoi. Se ajută de micile detalii din viața de zi cu zi. Simt că au explorat multe lucruri până la această dată, astfel că își oferă șansa de odihnă. Chiar dacă în ultima perioadă plictiseala le-a acaparat viețile, pot schimba această traiectorie doar într-un singur mod. Până pe data de 16 martie își vor îndeplini micile plăceri.
Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Nativii Capricorn își doresc să schimbe anumite situații din viața lor. La locul de muncă lucrurile nu par să mai funcționeze ca înainte. Se simt interactivi cu colegii de birou, însă nu văd niciun beneficiu în acest sens. Astrele le recomandă să depășească anumite situații pentru a nu se mai regăsi încă o dată în necunoscut, arată Astrology.com. Știu despre ce vorbesc în cea mai mare parte a timpului și s-ar putea să integreze o rutină care îi va satisface.
Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Nativii Vărsător și își regăsesc curajul de a spune tot ce-i deranjează. Luna Nouă în Taur le deschide noi oportunități și o viață similară. Cu toate acestea, vor avea nevoie de vindecare pe partea personală. Tot felul de gânduri nu le vor da pace în cea mai mare parte a timpului. Această direcție s-ar putea să-i conducă spre un simț profund al nedreptății. Perspectiva sufletului sălbatic este de mult uitată.
Pești: 19 februarie – 20 martie
Nativii Pești se pregătesc de cel mai bun rezultat în viața lor. Pe plan personal vor să-și ofere șansa de a fi sinceri. Se conving pe ei înșiși pornind în această direcție. Astrele le recomandă să nu mai vadă viața ca pe o cursă. Cu toate că doresc să sară peste momentele mai grele, se bucură pentru cele mai multe dintre aventuri. Sunt pregătiți să decidă și la locul de muncă, acolo unde până acum le era teamă.

 

Lasă un comentariu