Cine sunt cele mai fericite femei?

Cele mai fericite femei sunt cele care nu isi pierd niciodata increderea in ele insele.
Nu cauta atentie si nu incearca sa impresioneze pe nimeni. Fac totul pentru ele, incercand sa-si construiasca viata viselor si sa devina cea mai buna versiune a lor.
Cele mai fericite femei nu sunt intotdeauna fericite. Exista momente in care se incuie in baie si plang in perna atunci cand simt ca inima le este franta sau cand sunt confuze si pierd controlul asupra situatiei. Dar nu se simt niciodata triste mult timp si nu permit suferintei sa persiste.
Cele mai fericite femei sunt cele care nu isi pierd niciodata credinta in puterea lor interioara, nu dau inapoi si nu renunta. Sunt increzatoare ca vor reusi, chiar daca dureaza saptamani, luni, ani sau decenii. Desigur, exista si momente in care se indoiesc de potentialul lor, dar totusi nu lasa frica sa le impiedice.
Cele mai fericite femei lucreaza neobosit. Dar, in acelasi timp, stiu cand sa ia o pauza, cand sa-si refaca rezervele de energie sau cand sa plece in vacanta.
Cele mai fericite femei nu se asteapta niciodata la recunostinta. Muncesc din greu, dar o fac in liniste. Da, uneori posteaza online realizarile lor. Uneori sarbatoresc alaturi de prieteni. Dar, in majoritatea cazurilor, nu au nevoie de recunoastere. Nu cauta atentie si nu incearca sa impresioneze pe nimeni. Tot ceea ce fac, fac pentru ele, incercand sa-si construiasca o viata de vis.
Cele mai fericite femei continua sa-si faca treaba pentru ca nu vad infrangerea ca pe o posibila optiune. Nu exista nicio sansa ca ele sa se desparta de visul lor sau sa renunte la ceea ce si-au dorit intotdeauna. Au mers prea departe pentru asta. Sunt increzatoare ca intr-o buna zi vor realiza ceea ce si-au propus. Si apoi inca o data. Si mai departe. Stiu ca o pot face.
Cele mai fericite femei merg inainte, chiar daca inima le este franta si credinta le-a slabit, pentru ca stiu ca ceva bun le asteapta dupa colt. Ele cred ca totul va fi in regula atat timp cat nu vor sta pe margine.
Cele mai fericite femei sunt cele care continua sa-si faca treaba. Fete puternice, increzatoare si constiente de profunzimea talentului lor.

 

Lasă un comentariu