7 semne prin care o persoană iubită decedată ți-ar putea trimite un mesaj

Este singura întrebare pe care toată lumea și-o pune atunci când pierde o persoană excepțională în viața lor. „Îmi trimit un semn sau este doar imaginația mea?” „Există adevăr în spatele experiențelor pe care le întâlnesc?”
În timp ce majoritatea dintre noi dorim să creadă în „semnele” pe care le întâlnim, mediumul psihic Blair Robertson confirmă speculațiile noastre. Strângeți-vă pe acea pătură sau telefon; următoarele semne au devenit destul de comune atunci când comunicați cu defunctul.
Miros
Mirosurile variază distinct și pot fi semnul suprem că persoana iubită decedată este aproape de tine. Poate că casa mamei tale mirosea a o combinație de lumânări de vanilie și prăjituri proaspăt coapte. Poate că prietenul tău a fumat trabucuri sau sora a adorat mirosul de lemn de pin. Un parfum care le seamănă într-un fel poate persista uneori din senin. Dacă se întâmplă acest lucru, poate fi un posibil semn că persoana iubită încearcă să se conecteze cu tine dacă este prezent.
Sunet
Spre uimirea ta, sunetele sunt un alt mod în care o persoană iubită decedată încearcă să te contacteze. S-a întâmplat ca bunicul tău să fie fan Elvis Presley? A existat vreo melodie pe care tu și soțul tău să o cântați în timpul plimbărilor împreună cu mașina? Orice sunet care seamănă cu o anumită semnificație este un semn că persoana iubită decedată dorește să-ți atragă atenția. Sunetul poate fi auditiv, acolo unde și alți indivizi sunt capabili să audă. Sau, sunetul poate fi mental în care un anumit sunet sau versuri se repetă în gândurile tale. Robertson explică că ambele sunt posibile de experimentat.
Atingere
Sincer, atingerea este cea mai comună formă de comunicare. Astfel de semne simple pot fi ușor ignorate, așa că menținerea unei mentalități conștiente și deschise este singura modalitate de a detecta semnele prin atingere. O atingere suplimentară de căldură de la soare într-o zi friguroasă sau bănuiala că o siluetă plutește în spatele tău sunt exemple de dură a fi o formă de comunicare. Rețineți că veți experimenta un astfel de semn într-un loc sau moment important pe care dumneavoastră și persoana iubită decedată l-ați împărtășit împreună. Aceasta este o modalitate de a diferenția experiența de circumstanțele obișnuite.
Vedere
Stai unde tu și soțul tău v-ați petrecut prima întâlnire? Participați la o activitate de care v-ați bucurat amândoi când ați observat „vizual” pe persoana iubită stând sau stând acolo cu voi? Vederea este puternică și duce la o reconectare puternică cu iubitul nostru decedat. O observare în visele noastre a celor dragi este un alt mod prin care aceștia încearcă să se reconecteze cu noi. Stimularea vizuală este de departe cea mai puternică formă de conexiune, potrivit lui Robertson.
Defecțiune electronică
Înfricoșător la început, permiterea controlului tehnologiei este o altă formă de conexiune. Dacă ascultați radioul, frecvențele pot începe să devină neclare, indicând faptul că persoana iubită este aproape și încearcă să vă atragă atenția. Aceasta nu este pentru a vă speria, ci doar o modalitate prin care ei se vor reconecta cu voi în tărâmul Pământesc.
Piele de gaina
Dacă încăperea devine brusc rece sau dacă observi că îți apar pielea de găină pe antebrațe, într-adevăr, o persoană dragă este în apropiere. Au o temperatură mai rece, care se răspândește în împrejurimile lor, inclusiv în persoana căreia doresc să îi trimită un semnal.
Confort
Simțiți un plus de confort uneori, dar nu puteți identifica sursa acestuia. Prezența unei persoane dragi poate fi doar răspunsul. Dorindu-ne un sentiment veșnic de sprijin și confort pentru noi, persoana iubită se va asigura că ne încurajează în acest tip de mediu în orice moment.

 

Lasă un comentariu