Plăcerile secrete vinovate ale fiecărui semn zodiacal

Tu ce plăcere vinovată ai? Iată ce spune astrologia despre tine, în funcție de zodie. Oare te regăsești?
Berbec/Ascendent în Berbec: Dezbați și iar dezbați
Plăcerea vinovată a Berbecilor? Iubesc o dezbatere bună, ca la carte. Aceasta se potrivește perfect cu personalitatea lor înflăcărată și pasională. Asigura-te doar că nu te iei foarte în serios, chiar dacă este normal să îți spui punctul de vedere. Cu siguranță, nu ți-ar plăcea să ajungi la vreo agresiune verbală, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.
Taur/Ascendent în Taur: Desertul
Este binecunoscut faptul că Taurii au o înclinație către mâncare și dulciuri. Dacă te încântă ideea unei prăjituri gustoase, s-ar putea ca desertul să fie plăcerea ta vinovată. Ce trebuie să faci? Să o savurezi și atât!
Gemeni/Ascendent în Gemeni: O mică bârfă
Adesea, Gemenii sunt înclinați să se bage puțin în treburile altora, fără să se implice, de fapt. Au momente când nu se dau înapoi de la zvonuri și nici de la mici bârfe, deoarece își doresc să știe ce se întâmplă in cercurile sociale din care fac parte. Le plac micile drame, dar nu duc secretele de colo-colo. Așa că nu faci niciun rău!
Rac/Ascendent în Rac: Seriale și iar seriale
S-ar putea să te uiți o zi întreagă la un serial care îți place, să asculți de o sută de ori aceeași melodie și să te întorci la aceleași filme pe care le-ai văzut în liceu. Acestea sunt plăcerile tale vinovate. Îți plac confortul și familiaritatea, dar și timpul cu familia. Toate acestea îți aduc bucuria.
Leu/Ascendent în Leu: Mult timp pe telefon
Ai o relație aparte cu rețelele sociale. S-ar putea să postezi foarte des și te încântă să îți etalezi ținutele și să primești aprecieri. Îți place atenția și nu te ferești nici de dezbaterile de pe rețelele sociale.
Fecioară/Ascendent în Fecioară: Corectezi textele altora
Ești analist și perfecționist. Ai fi un profesor perfect. Dacă ești deja, felicitări, ai găsit locul de muncă perfect! De obicei, îți face plăcere să corectezi textele altora, din sprijin și din dragoste, nu ca să îi cerți constant. Chiar dacă de obicei, poți fi văzut cu ochi răi..
Balanță/Ascendent în Balanță: Vrei mereu companie
Tinzi să treci dintr-o relație în alta, pentru că nu îți place deloc singurătatea. Chiar dacă nu este ceva rău, s-ar putea să nu găsești mereu partenerii potriviți. Tânjești după conexiune, dragoste și compasiune. Ar fi bine să înveți să trăiești mai mult și cu tine însuți.
Scorpion/Ascendent în Scorpion: Urmărești toți oamenii din online
A urmări pe cineva online înseamnă a-i verifica în mod constant conturile de pe rețelele de socializare. Vrei să știi ce face, cu cine este și cum îi decurge viața.
Uneori, Scorpionii caută doar o mică dramă de care să profite.
Săgetător/Ascendent în Săgetător: Ții predici
Săgetătorii nu cred doar că au dreptate, ei știu că au dreptate și nu le este frică să o spună!
Uneori, când se discută unele subiecte pasionale, modul în care vorbesc devine mai puțin o dezbatere și mai mult o sesiune de predicare. Ai voie să crezi că ai dreptate, dar dacă vrei ca alții să te asculte, trebuie să-i asculți și tu.
Capricorn/Ascendent în Capricorn: Ești prea tăios
Prietenii Capricornilor știu că sunt oameni grozavi de la care să obțină sfaturi. Sunt pragmatici, realiști și nu se sfiesc să ofere adevăruri dure, la nevoie. Ei nu vor să-i trateze pe cei dragi ca pe niște copii neajutorați.
S-ar putea să mergi puțin prea departe, cu onestitate brutală.
Vărsător/Ascendent în Vărsător: Vrei sa ai mereu păreri diferite
Vărsătorul este o zodie cunoscută pentru unicitatea și dorința sa de a merge împotriva turmei, ambele trăsături fiind minunate în societatea de astăzi! Vărsătorii nu simt nicio rușine când vine vorba de a fi cei ciudați dintr-un grup și se mândresc că sunt în general diferiți de majoritatea oamenilor pe care îi întâlnesc.
Cu toate acestea, ajung la un punct de rupere în care s-ar putea să se forțeze să-și schimbe părerile. Ai voie să fii de acord cu mulțimea asupra unor lucruri, asta nu îți subminează individualitatea!
Pești/Ascendent în Pești: Ești prea destins
Ai fost întotdeauna lăudat pentru că ești adaptabil. Gestionezi bine schimbările, iar aceste trăsături în sine nu sunt rele, dar din moment ce știi că acest comportament îți aduce laude și favoare din partea prietenilor tăi, începi să renunți la propriile tale dorințe, astfel încât să poți rămâne persoana „relaxată” a grupului.
Este ușor să lași luarea deciziilor și planificarea evenimentelor în mâinile altora, dar și tu ai voie să vrei lucruri! Ai o mulțime de idei minunate pe care cei dragi ar dori să le audă.

 

 

Lasă un comentariu