Mantra norocului care aduce bogație în viața ta, cea mai puternică mantră hindusă

Când meditezi la această mantră a norocului, vei crea noroc și avere în viață. Doar urmați instrucțiunile pentru această mantră hindusă.
În India, mantrele sunt folosite în tot felul de scopuri. Majoritatea celor 1,25 miliarde de oameni din India cred că își pot liniști zeii prin recitarea unor mantre specifice.
Există multe tipuri diferite de mantre, dintre care mantrele „Shabar” sunt una dintre cele mai comune.
Mantrele Shabar sunt un tip de mantra (sau rugăciune) care provin din zonele rurale din India. Numele „Shabar” se referă de fapt la un trib indian care a fost odată considerat criminali.
Se crede că mantrele Shabar au fost scrise de „Cei nouă sfinți”, toți fiind adorați și astăzi. Se crede că cei nouă sfinți sunt o întruchipare a trinității hinduse Brahma, Vishnu și Shiva.
Mitologia indiană afirmă că recitarea acestor mantre Shabar va crea diverse rezultate în lumea reală. Spre deosebire de alte tipuri de mantre (cum ar fi mantrele vedice), mantrele Shabar pot fi folosite de oricine, indiferent de experiența sa sau de starea sa spirituală.
Un exemplu de mantra Shabar este următoarea mantra, care este folosită pentru noroc și noroc. Este o mantra Shabar Sadhana (Sadhana înseamnă „un mod de a realiza ceva”).
Mantra este următoarea:
Om Hremm Kleem Namah Dhvah Dhavi.
Mantra trebuie recitată de 10.000 de ori în 21 de zile.
Potrivit mitologiei, această mantră va aduce bogăție și avere neașteptate. În mod tradițional, oamenii foloseau această mantră în timp ce stăteau pe pielea de cerb pe malul unui râu sub un copac Kanak Champa. L-ar recita de 10000 de ori în 21 de zile.

Lasă un comentariu