Animalul care iti reprezinta spiritul, in functie de zodie. Ce semnificatie are

Stiai ca fiecare dintre noi are un animal care ii descrie spiritul si ii caracterizeaza personalitatea? Afla care este al tau:
BERBEC – PISICA
Berbecii nu tolereaza persoanele care isi bag nasul in treburile lor, sunt energici si aventurosi, mereu gata sa accepte orice provocare le apare in cale. Animalul spiritual al acestui semn zodiacal este pisica fiindca la fel ca Berbecii, ea tinde sa fie rapida si inteligenta.
TAUR – TAUR
Taurii au un temperament vulcanic, la fel ca animalul lor spiritual: taurul. Ei obtin ceea ce isi doresc si nu se tem de provocari. Sunt indrazneti, incapatanati si gata sa lupte pentru ceea ce isi doresc, chiar daca nu e vorba despre o lupta usoara.
GEMENI – VULPE
Gemenii sunt destul de norocosi sa aiba vulpea ca animal de spirit. Acest lucru se intampla pentru ca ei sunt curiosi si dornici de aventura. De asemenea, sunt blanzi si afectuosi. Gemenii sunt similari cu vulpile pentru ca, la fel ca in cazul acestui animal, aparentele pot fi inselatoare. Ei pot parea draguti si nevinovati, dar sunt inteligenti si uneori se mai strecoara printre probleme.
RAC – OPOSUM
Racii au capacitatea de a se adapta mediului inconjurator la fel ca animalul lor spiritual – oposumul. Nativii acestei zodii adora noptile si prefera singuratatea. Dorm mai toata ziua, pentru ca functioneaza cel mai bine in timpul noptii, cand se si trezesc frecvent. Chiar daca evita interactiunea umana, Racii sunt afectuosi si se ingrijesc de cei pe care ii iubesc.
LEU – PAUN
Leilor le place sa li se acorde toata atentia. Din acest motiv, acest semn zodiacal are ca animal de spirit un paun. Ei sunt frumosi, innebuniti sa isi etaleze aspectul fizic, talentati si au personalitati puternice. Leii au grija sa isi pastreze reputatia intacta si sa se ingrijeasca profund de modul in care se prezinta celorlalti.
FECIOARA – URANGUTAN
Urangutanii, care au capacitatea de a isi folosi logica si de a gandi, sunt animalale spirituale ale Fecioarelor. Nativii acestei zodii sunt priceputi in analizarea situatiilor si gasirea solutilor. Ei cauta in permanenta noi tehnici pentru a-si imbunatati productivitatea si rar se intampla sa faca alegeri gresite.
BALANTA – IEPURE
Balantele sunt incredibil de amabile, iar din acest motiv animalul lor spiritual este un iepuras. Ele sunt predispuse sa ofere afectiune si le displace singuratatea. La fel ca iepurii, Balantele pleaca cand se afla in imprejurari periculoase sau daca se simt anxiosi.
SCORPION – CAINE
Animalul spiritual al Scorpionilor este cainele. Ca si ei, cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt capabili sa gaseasca lucrurile de care au nevoie chiar daca au resurse limitate. De asemenea, sunt tovarasi fideli, pe care trebuie sa ii ai de partea ta intr-o lupta. In timp ce sunt foarte creativi, ei tind sa nu aiba incredere in anumiti oameni si sa se razbune daca se simt neindreptatiti.
SAGETATOR – VIDRA
Sagetatorii se aseamana cel mai mult cu vidrele. Sunt inteligenti si invata rapid. De asemenea, iubesc distractia, sa isi faca noi prieteni si sa calatoreasca. Sagetatorilor le place sa vorbeasca cu ceilalti, desi pot fi usor distrasi de lucrurile care se petrec in jurul lor.
CAPRICORN – CAL
Fiindca sunt stabili, Capricornii au calul ca animal spiritual. Ei tind sa lucreze rapid, eficient si inteligent. Mai mult de atat, nativii acestei zodii sunt capabili sa evite alegerile riscante si sunt de incredere. Au un puternic simt de auto-control si tind spre valorile traditionale.
VARSATOR – DELFIN
Varsatorii sunt jucausi si atrasi de orice activitate presupune distractie. Harnici si inteligenti, ei cauta aventura oriunde s-ar afla. Din aceste motive, animalul lor spiritual este delfinul. Varsatorii poseda un puternic simt al inteligentei si reusesc cu brio sa isi pastreze buna dispozitie, mai ales cand cei din jurul lor se comporta ridicol.
PESTI – CAL DE MARE
Pestii sunt asemanatori calutilor de mare in multe aspecte. Aceste vietati isi unesc cozile cand calatoresc in jurul oceanului. Cei nascuti sub acest semn astral isi doresc relatii in care sa se simta protejati si care sa dureze pentru totdeauna. Pestii pot simti lucrurile care se intampla in jurul lor fiindca sunt empatici, potrivit Thewildchild.co.za.

 

Lasă un comentariu