Oamenii vin în viața ta dintr-un motiv, dar nu toți sunt meniți să rămână

Există o mulțime de oameni care vin în viața noastră, dar cei mai mulți dintre acești oameni nu rămân în preajmă pentru totdeauna. Deși am putea dori ca ei să fie alături de noi pe distanță lungă, acest lucru nu este realist.
Anumite persoane sunt menite să fie în viața noastră pentru totdeauna, iar altele pentru totdeauna. Sigur, toți cei pe care îi întâlnim au o lecție pentru noi, dar asta nu înseamnă că lecția este ceea ce ne dorim să fie. Cele mai durabile mesaje pe care le putem obține în această lume vin adesea de la cei care sunt doar alături de noi pentru un sezon.
Universul îți va prezenta oamenii de care ai nevoie pentru a crește. Unii dintre acești oameni vor fi conexiuni pozitive, iar alții, nu atât. Chiar și cei care ne rănesc și aduc rău stării noastre emoționale sunt importanți în călătoria noastră aici în această lume.
Unii dintre ghizii noștri cei mai provocatori de gândire pot fi în viața noastră doar pentru un moment trecător. Dacă cineva este menit să te ajute în momente dificile sau să te țină de mână atunci când te descurci bine, nu contează cu adevărat în marea schemă a lucrurilor. Tot ceea ce contează cu adevărat este că atunci când este timpul să renunți, renunți.
Uneori vei fi prea mult sau nu suficient pentru cineva și ei vor alege să plece. Acest lucru se întâmplă cu un motiv și vei fi o persoană mai bună în cele din urmă pentru că ai îndurat-o. În această lume, trebuie să trecem prin multe suișuri și coborâșuri.
Dacă cineva care nu mai este cu tine obișnuia să aducă fericire în lumea ta, nu fi obsedat, doar fii fericit că l-ai întâlnit deloc. Fii mândru că ai putut experimenta ceea ce ai trăit cu ei și mergi mai departe. Cât timp ei nu mai sunt cu tine, mai ai amintirile tale și lecțiile pe care le-ai învățat prin ei.
Iubește oamenii care rămân în preajmă și asigură-te că știu cât de importanți sunt pentru tine. Deși s-ar putea să nu-și dea seama, ei sunt o parte foarte importantă a cine ești și a modului în care ajungi ca persoană. Ei sunt sistemul tău de sprijin și fără ei nu ai fi acolo unde ești astăzi.
Învățarea despre rollercoaster-ul care este viața și modul în care trecem prin ea vă va ajuta, de asemenea, să înțelegeți mai bine conexiunile cu ceilalți. Nu poți face pe cineva să rămână și nu merge doar să te rănească. Ei sunt pe propria lor cale la fel ca și tine și, uneori, acele căi nu se aliniază cum ne-am dori și noi pentru ei.
Te descurci bine și vei fi persoana care ai fost întotdeauna menită să fii în cele din urmă. Conexiunile contează, dar nu te vor defini dacă pleacă, lasă-le să plece. Faci o treabă mult mai bună decât crezi.

 

Lasă un comentariu