Copiii ne aleg pe noi, de aceea vin când trebuie să vină

„Sufletul călătorește în infinit, iar atunci când decide unde vrea să renască, este conștient de experiențele sale, de amintirile sale și de acordurile anterioare pe care le-a încheiat înainte de a se încarna.
Atunci când un suflet decide să se întoarcă, își alege părinții pe care dorește să-i aibă, ceea ce speră să învețe și să experimenteze în timpul acestei noi oportunități în viață. Acolo se adună aceste suflete pentru a da un trup nou acelei părți din Dumnezeu care vine în această lume.
De aceea trebuie să fii recunoscătoare că ai un copil, să te bucuri că un suflet a decis să intre în familia ta, că a decis să-și poarte propriul sânge și să învețe de la tine.
Este cea mai mare onoare pe care o poate primi oricine, chiar și atunci când simți că nu ești pregătit/ă să crești un copil, dacă Dumnezeu a îngăduit acest lucru, înseamnă că are tot ce-i trebuie sufletului pentru a se dezvolta în mediul în care a decis să se reîncarneze.
Aventura de a da viață,  de a avea parte de miracolul copilului tău.
Acest nou drum care începe din momentul conceperii este plin de multe provocări, îngrijire specială, dragoste și așteptare.
Încă din pântecele mamei, părinții îi oferă copilului instrumentele de care are nevoie pentru a trăi sănătos, îl umplu de iubire, iar toate acestea reprezintă un proces de învățare pentru acel suflet care mai are încă lucruri pentru care să trăiască și care a fost trimis înapoi în acest plan.
În calitate de părinți, au un drum lung pe care îl parcurg, în care vor avea responsabilitatea de a ghida acel suflet pe calea binelui, astfel încât misiunea acelei ființe să se poată împlini.
Fiecare dintre noi are un motiv pentru a trăi. Și trebuie să îl descoperiți, pentru că sufletul decide ce familie îl poate ajuta să îndeplinească misiunea de viață pe care o are și astfel să învețe ce este necesar pentru a o îndeplini. .
Deși drumul este întotdeauna dificil, există momente bune, momente triste, dar un tată și o mamă nu regretă niciodată ceea ce au trăit pentru a-și vedea copilul crescând.
Amintiți-vă că ați fost aleși pentru cea mai mare misiune a vieții voastre, aceea de a da un corp fizic unui suflet, unei scântei din Univers.”

 

 

 

Lasă un comentariu