Alege un simbol celtic pentru a vedea ce dezvăluie despre laturile ascunse ale personalității tale

Dacă vrei cu adevărat să-ți dai seama încotro te îndrepți sau poate chiar de ce ai nevoie în viață, ar trebui să fii dispus să-ți explorezi subconștientul la un anumit nivel și, cu asta, vom face exact asta. Aruncă o privire la imaginea de mai jos și vezi care nod iese cel mai mult în evidență pentru tine. Acesta va fi nodul de care a fost atras subconștientul tău. Nu te gândi la nimic, alege doar unul. Odată ce ai făcut asta, aruncă o privire mai departe pentru a vedea ce înseamnă pentru tine.
După cum poți vedea, există șase simboluri diferite în fața ta și, deși toate sunt destul de interesante, doar unul iese în evidență pentru tine, nu? Acesta este cel pe care subconștientul tău îl cheamă pentru tine. După ce ați decis care dintre ele este cel mai atras (simbolurile 1, 2 și 3 sunt rândul de sus de la stânga la dreapta, iar simbolurile de pe rândul de jos de la stânga la dreapta sunt 4, 5 și 6) continuați și lăsați cu adevărat lucrurile care țin să se afunde.
Simbolul #1
Acest simbol interesant este o versiune a nodului trinității. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Triquetra și este foarte bine cunoscut în general. Faptul că ai fost atras de acest nod trinitar specific și nu de celălalt de pe această imagine chiar distruge lucrurile. Ne face conștienți că ești cineva care apreciază toată viața și, de asemenea, cineva care face cu adevărat ceea ce trebuie făcut. Acest simbol, deși simplu, ne arată cu adevărat că aveți nevoie de puțină relaxare și că trebuie să scapi de stresul a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.
Simbolul #2
Acum, acest simbol pare destul de agitat, știu. Este unul pe care nu mulți oameni îl văd des. Dacă ai fost atras de ea, ești cineva care are nevoie de creștere emoțională și vindecare. Știu că este mai ușor de spus decât de făcut, dar dacă muncești din greu la asta, poți realiza orice vrei. Nu mai lăsa pe alții să te doboare și începe să-ți asumi responsabilitatea pentru propria ta fericire.
Simbolul #3
Acest nod nu conține un cerc, ci este format din doar trei triunghiuri care se unesc. Deoarece l-ați ales pe acesta dintre simbolurile prezente aici, putem aprecia că probabil că sunteți foarte orientat spre familie și că sunteți o persoană care are nevoie de ajutor pe măsură ce treceți pe calea înaintea dvs. În timp ce muncești din greu și faci tot ce poți pentru cei mai apropiați, există multe lucruri pe care nu le poți înțelege.
Simbolul #4
Acest simbol este nodul scutului celtic și este unul pe care l-ați fi văzut în vremurile anterioare pe scuturile de luptă și alte lucruri de acest fel. Faptul că ai fost cel mai atras de acest simbol ne arată cu adevărat că ai mare nevoie de protecție. Deși asta ar putea însemna protecție împotriva multor lucruri diferite, este destul de alarmant tot timpul. Amintește-ți că propria ta bunăstare este importantă.
Simbolul #5
Acest simbol este unul care poate părea agitat, dar deține o putere în interior. Acest simbol, dacă l-ai ales, dezvăluie că ești cineva care reține mai mult decât ar trebui. Poate că faptul că ai fost atras de asta ne spune că treci prin mai multe decât ești dispus să lași pe alții să fie conștienți.
Simbolul #6
Acest simbol antic este cunoscut sub numele de Triskele și este destul de interesant din mai multe motive. Arată trei spirale, iar acele spirale pot varia în moduri diferite. Pentru că ai ales acest simbol dintre toate celelalte, știm acum că ești cineva care are nevoie de multă liniște. Cauți ceva în interior pe care nu ai reușit să-l găsești încă și ți-a afectat grav.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu