Cumpenele vieții, în funcție de data nașterii. Vezi ce ți-a pregătit destinul

Numerologia este extrem de importantă în astrologie, de aceea cumpenele vieții în funcție de data nașterii sunt strâns legate de această practică. Cumpenele pot fi mărturii vii ale traseelor pe care le-am urmat de-a lungul timpului, asta pentru că nicio întâmplare nu poate rămâne fără răspuns. Indiferent dacă te consideri o persoană bună la suflet sau nu, la un moment dat pot exista anumite răspunsuri oferite la fiecare întrebarea pe care ți-ai pus-o în decursul mai multor ani.
Cumpenele vieții pentru cei născuți între 1-10
Pentru persoanele ar cărora rezultat se află între 10 și 16, acestea trebuie să știe faptul că de-a lungul vieții le va fi extrem de dificil să își aleagă o meserie. Familia și cei dragi vor fi mereu ca un ghid. Te vor îndruma către locuri de muncă în care nu te vei regăsi de cele mai multe ori. Este posibil ca până la o vârstă înaintată să privești acest lucru ca pe o povară. De asemenea poate fi un lucru pe care îl ai de cărat în spate până la final, spune Astrology.com. Cât despre dragoste, astrele spun altfel. Aceasta va lipsi cu desăvârșire între 20 și 35 de ani. La capitolul sănătate vor exista probleme după vârsta de 49 de ani.
Cumpenele vieții pentru cei născuți între 11-21
Pentru cei care fac parte din cea de-a doua categorie, cumpenele vieții în funcție de data nașterii nu aduc un răspuns prea pozitiv. Vor exista probleme pe care multe paliere în jurul vârstelor cuprinse între 28, 42, 45 și 60 de ani. Vor exista situații dificile în cuplu sau la locul de muncă. Aceste persoane se vor găsi de cele mai multe ori înfruntând lupte grele pe cont propriu. De asemenea, le va fi mult mai greu să își aleagă partenerul de cuplu.
Cumpenele vieții pentru cei născuți între 22-31
Cei născuți între 22-31 ale oricărei luni trebuie să știe că aceste cumpene își vor face apariția în jurul vârstei de 20 de ani. Chiar la începutul vieții, acestea le vor da bătăi de cap celor mai mulți dintre oameni. De această etapă vor fi legate toate întâmplările viitoare și vor exista mai multe situații fără ieșire. Persoanele încadrate în această categorie vor mai avea de trecut perioade dificile astfel: în jurul vârstelor de 38, 40 și 57 de ani. Vor apela la o reconversie profesională sau pur și simplu își vor căuta un alt loc de muncă pentru mai mulți bani.

 

Lasă un comentariu