Fiecare gând, fiecare acțiune creează o vibrație în univers care se întoarce la tine. Nimic nu e întâmplător

Supărarea e ca și frigul, dacă lași ușa deschisă te pătrunde, iar dacă nu, liniștea rămâne înăuntru!
Când mă supăr pe cineva puterea mea pleacă dinăuntru către afară!
Lovind viața acolo unde îmi pare justificat, viața mă lovește acolo unde mă doare mai tare!
Oamenii se supără pe mine în particular, cu supărarea pe care o am pentru ei în general! Când mă consider bun iar lumea rea, universul îmi trimite oamenii potriviți pentru a-mi arăta răutatea! La fel și dacă mă consider rău iar lumea bun, universul îmi va trimite oameni care să-mi arate bunătatea!
Dacă jignesc, critic sau judec, un om sau mai mulți, acesta sau aceștia pot să nu fie afectați, însă viața este, și urmează să trăiesc aceleași emoții!
La fel și dacă bucur oamenii, viața va căuta o modalitate să mă bucure pe mine!
Totul este un bumerang, care odată aruncat în afară se întoarce înăuntru!
Dacă sunt lovit de cineva necunoscut nu înseamnă că e o greșeală sau un abuz, ci înseamnă că undeva am lovit și eu viața sau reprezentanți ei! Iar dacă oameni necunoscuți mă fericesc, mă ajută, mă susțin și mă înțeleg, nu este hazard și nici noroc, este fiindcă eu la rândul meu asta am făcut!
Nu pot înlătura toxicitatea, negativitatea sau orice altceva dăunător din viața mea, prin fugă, voi reuși doar atunci când sunt conștient că eu o provoc!
Răutatea la fel ca și bunătatea nu poate fi evitată nicicum, aceasta fiind o creație pur personală! Mediul toxic este vocea stridentă a gândurilor mele ascunse și pline de ocară pentru anumiți oameni!
Nu eu trebuiesc să plec sau oamenii, ci gândurile mele! Viața nu-i o întâmplare, un accident sau o bucurie, ea este doar o creație proprie!
Nimic nu se întâmplă alan-dala, totul este până la cel mai mic detaliu, fix exact după cum sunt!
Atâta timp cât decizia e la mine, nu pot spune că Dumnezeu e în afara mea, ci taman în interiorul meu! Nu Dumnezeu mă lovește sau mă îmbrățișează, ci tocmai eu, după cum hotărăsc să-mi fie firea și caracterul! Dumnezeu nu-mi poate face nimic bun sau rău, fiindcă eu sunt parte din el, cum îmi aștern așa dorm!
Pace!

Lasă un comentariu