Ce copil ai „‘primit” în funcție de luna în care te-ai născut. Compatibilitatea dintre mame și proprii copii

O nouă perspectivă face ravagii pe internet după ce mai mulți oameni au susținut faptul că nu orice copil este compatibil cu propria mamă. Teoria prevede faptul că relațiile dintre mame și copiii se bazează pe foarte multe aspecte, iar unul dintre acestea se bazează pe lunile în care aceștia se nasc.
Copiii karmici reprezintă, de fapt, o concepție spirituală care sugerează faptul că anumite suflete se reîncarnează în familii țintă cu scopul de a-și continua evoluția spirituală și pentru a rezolva anumite karme care nu s-au rezolvat în viețile anterioare.Iată cu ce copii se înțeleg mamele și care sunt copiii karmici pentru fiecare în parte:
Mamele care sunt născute în luna Ianuarie sunt extrem de compatibile cu copiii care se nasc în lunile: Mai, Iunie și Octombrie, deoarece această combinație aduce armonie și pace în casă și în suflete. Totuși, aceste mame au parte de copii karmici atunci când aceștia sunt născuți în lunile Martie, Iulie și Octombrie.
Mamele născute în luna Februarie au o legătură extraordinară cu copiii născuți în lunile: Martie, Aprilie și Iunie, aceștia aducând multă prosperitate și pace în familie. Copiii karmici pentru aceste mame sunt născuți în lunile: Iunie, Noiembrie și Februarie.
Mamele care s-au născut în luna Martie se înțeleg de minune cu copiii care se nasc în lunile: Martie, Mai, Ianuarie, aceștia având darul de a-și face mama fericită în orice moment. În privința copiiilor karmici, aceștia sunt reprezentați de cei care se nasc în lunile: August, Septembrie, Decembrie, despre care se spune că vin să-și îndeplinească o datorie dintr-o viața anterioară.
Mamele care sunt născute în luna Aprilie au o legătură specială cu copiii care sunt născuți în lunile: Februarie, Iunie și Octormbrie, pentru că aceștia vin în viața lor pentru a le aduce pozitivitate și să le schimbe viața în bine. Copiii karmici pentru aceste mame sunt cei care se nasc în lunile Martie, Noiembrie și Iunie, care le aduc multe provocări, dar care le pot învăța multe lecții de viață
Mamele născute în luna Mai au copii suflete pereche pe cei care se nasc în lunile: Februarie, Mai și Septembrie. Aceștia aduc schimbări și îmbunătățesc viața părinților considerabil. Copiii karmici pentru aceste mame sunt cei care se nasc în lunile de Martie, Iulie și Decembrie, având posibilitatea de a afecta compatibilitatea părinților.
Mamele care se nasc în luna Iunie au o relație minunată cu toți micuții pe care îi nasc indiferent de lunile în care sunt născuți. În schimb, copiii karmici pentru aceste mame sunt născuți în lunile de Martie și Ianuarie, copii care pot purta ranchiună pe mame, ranchiună care vine dintr-o altă viață.
Mamele care sunt născute în luna Iulie reușesc să aibă o legătură strânsă cu cei pe care îi nas în lunile: Iulie, Martie și Octombrie, aceștia fiind prieteni sau camarazi dintr-o viață anterioară. Copiii karmici pentru aceste mame sunt cei născuți în lunile: Mai, Septembrie și Ianuarie pentru că vin cu scopul de a scoate la iveală o vinovăție a trecutului.
Mamele născute în luna August vor avea parte doar de copii karmici, indiferent de luna în care i-au născut. Copiii acestor mare vin cu obligații și cu datorii dintr-o viață anterioară, iar ele vor încerca să își ia revanșa de la cei care sunt născuți în luna Aprilie, Septembrie, Decembrie și Ianuarie. Relațiile cele mai controversate vor fi între mame și copiii născuți în lunile Iulie, Octombrie și Martie, care vor veni cu dificultăți și contraziceri.
Mamele născute în luna Septembrie vor fi întotdeauna în relații bune cu micuții pe care îi nasc în lunile de Aprilie, August, Octombrie și Decembrie. În schimb, copiii karmici vin cu un test pentru mame, iar aceștia sunt născuți în lunile Martie, Februarie și Noiembrie.
Mamele născute în luna Octombrie sunt extrem de norocoase pentru că acestea sunt foarte fericite și se înțeleg extrem de bine cu toți copiii pe care îi au. Totuși, compatibilitatea cea mai mare este cu cei care se nasc în lunile Octombrie, Februarie și Iunie.
Mamele născute în luna Noiembrie au o relația extraordinară cu cei pe care îi nasc în lunile: Septembrie, Ianuarie și Decembrie. Copiii karmici pentru aceste mame sunt inamici dintr-o viață anterioară și sunt născuți în lunine: Martie, Aprilie, Noiembrie și August.
Mamele născute în luna Decembrie sunt foarte fericite și au o relație bazată pe multă încredere cu copiii care se nasc în lunile: Iulie, Mai și Septembrie, copii care vin în viața mamelor pentru a le oferi ajutorul și tot sprijinul de care au nevoie. Copiii karmici pentru aceste mame vin cu lecții importante de viață și se nasc în lunile de: Iunie, Noiembrie și Februarie.

 

Lasă un comentariu