Ce este si cum poți folosi Antahkarana, simbol străvechi de vindecare ținut secret de maeștrii spirituali

Antahkarana este un simbol special care are conştiinţă proprie, lucrează direct asupra aurei şi a chakrelor, are efecte vindecătoare variate, în funcţie de nevoile persoanei la momentul respectiv. Din moment ce efectul simbolului este condus de Sinele Superior, va avea întotdeauna un efect benefic, neputând fi niciodată folosit greşit sau cu intenţii rele.
Antahkarana este un simbol străvechi folosit pentru vindecare şi meditaţie, în Tibet şi in China.
Este un simbol puternic şi numai prin simpla sa prezenţă, creează un efect pozitiv asupra chakrelor şi aurei.
In timpul activităţii de vindecare, acest simbol ajută la focalizarea şi adâncirea efectului energiilor vindecătoare. De asemenea, simbolul va neutraliza energiile negative acumulate în obiecte ca: bijuterii, cristale etc. Trebuie doar să aşezi obiectul respectiv între două simboluri ANTAHKARANA.
Mai mult, va amplifica orice muncă de vindecare, fie că este Reiki sau terapie de polaritate: kiropractică (aşezarea oaselor în articulaţii în caz de luxaţii), hipnoterapie, regresie în vieţile precedente.
Acest simbol este multidimensional, dar dintr-o anumită perspectivă pare a fi bidimensional, fiind alcătuit dintrei cifre „7″, aşezate pe o suprafaţă plană.
Cei trei de „7″ reprezintă cele 7 chakre majore, cu cele 7 culori şi cele 7 tonuri din gama muzicală.
Aceşti trei de „7″ sunt amintiţi în cartea revelaţiei „Apocalipsa”, ca fiind cele 7 lumânări, 7 trompete şi cele 7 sigilii.
Cum funcționează
Oricine foloseşte simbolul, va avea în mod automat refăcută conexiunea dintre creierul fizic şi Sinele Superior (această legătură nu numai că va fi refăcută, ci şi întărită). Sinele Superior este acela care creează şi conduce efectele benefice ale simbolului Antahkarana şi, de aceea, acesta nu poate fi folosit niciodată în scopuri rele. Acest simbol sacru a fost ţinut secret timp de mii de ani, fiind cunoscut şi folosit numai de câţiva.
Antahkarana este un instrument valoros pentru meditaţie, datorită calităţilor sale tridimensionale. Folosirea regulata a simbolului genereaza o mare claritate interioară.
El ajută mintea să meargă în subconştient, şi, prin urmare, îmbunătăţirea mult rezultatele la meditatii, afirmatii si vizualizari.
Meditaţia se face uitîndu-te direct, dar uşor, pe simbol. Ca să vă relaxaţi, aţi putea să aveţi mai multe tipuri de viziuni în interiorul sau în jurul simbolului. Acest lucru are un efect puternic asupra mintii, sporind claritatea, dar, de asemenea, determinând-o să se relaxeze foarte mult.
Dacă păstrăm zece minute pe zi pentru a medita asupra Antahkarana, psihicul va dezvolta în curând o conduită de calm, un sentiment de pace şi securitate. În cazul în care simţiţi o senzaţie de zbor, care vă deranjează, deschide instantaneu ochii si intoarce-i la pământ.

Antahkarana este un simbol special care are conştiinţă proprie, lucrează direct asupra aurei şi a chakrelor, are efecte vindecătoare variate, în funcţie de nevoile persoanei la momentul respectiv. Din moment ce efectul simbolului este condus de Sinele Superior, va avea întotdeauna un efect benefic, neputând fi niciodată folosit greşit sau cu intenţii rele.
Simbolul poate fi aşezat sub o masă de masaj sau sub un scaun sau pe perete sau pe corp, cu imaginea spre zona de vindecare. Antahkarana este un simbol special care are propria sa conștiință. Ea nu are nevoie de o initiere pentru a funcționa. Este imaginea de simbol imprimat care creează efectul. Se lucrează direct cu aura și chakrele dvs.și efectul de vindecare variază , în funcție de ceea ce ai nevoie in momentul utilizării. Deoarece este coordonata de către Sinele Superior, ea are întotdeauna un efect benefic și nu pot fi utilizata în mod abuziv sau utilizata pentru a provoca daune. Simbolurile pot fi plasate sub o masă de masaj, sau în partea de jos a unui scaun sau ati putea sta pe ele. Ele pot fi, de asemenea, plasate pe perete sau pot fi asezate fata de sau purtate pe corpul tău, spre zona care are nevoie de vindecare.

Lasă un comentariu