De ce continui să atragi în viață aceleași persoane, fapte sau probleme

„Noi iubim alte persoane la fel cum ne iubim pe noi înșine. Căutăm în ele ceea ce nu putem discerne în noi înșine „.
Legea reflecției este una dintre cele 12 legi universale.
Uneori este greșit numită legea atracției, căci nu este una și aceeași.
Legea reflecției ne explică faptul că acțiunile și gândurile noastre atrag anumite persoane, circumstanțe și probleme.
De exemplu, ceea ce ne doare poate arăta că avem nevoie de vindecare. Ceea ce ne dă bucurie și plăcere ne arată ceea ce facem bine și ce putem împărtăși cu alții.
Viața nu este ceea ce ni se întâmplă din exterior, este o reflectare a noastră, a lumii noastre interioare.
Există un secret incredibil al vieții, pe care toți oamenii cu adevărat puternici și auto-realizați îl înțeleg.
Tot ce ni se întâmplă depinde de noi. Tot, fără excepție. Și dacă ți se pare că totul din jurul tău este nedrept pentru tine, că relația ta nu este împrăștiată, fără niciun motiv reacția, ca regulă, se referă la una dintre două categorii.
Majoritatea oamenilor, care se confruntă cu circumstanțe similare, cred că lumea este sumbră, nedreaptă și plină de vicii, și sunt doar victime ale neprihănirii.
Dar oamenii cu adevărat puternici, confruntați cu opoziția în calea vieții lor, încep să se gândească exact în direcția opusă.
Ei înțeleg că lumea nu îi alege ca victimă pentru niciun motiv, niciunul. Că viața reacționează la modul în care ei și-o trăiesc. Și, dacă nu le place această reacție, privesc adânc în sufletul lor.
Lumea din jurul nostru este un fel de oglindă pentru noi – putem înțelege modul în care percepem lumea din jurul nostru, prin modul în care lumea reacționează la acțiunile noastre.
Atunci când acționăm ca o victimă, țipăm la toată lumea, doar pentru că noi gândim greșit, atunci lumea ne transformă într-o victimă.
Persoanele cu un complex de victime se plâng adesea mai mult decât oricine altcineva, nu numai pentru că își doresc atenție și simpatie, ci și pentru că sunt absolut sigure că sunt victime și că nu sunt complet implicate în problemele personale.
Și dacă se plâng cu voce tare de soarta lor urâtă și de nedreptatea lumii, vor convinge pe altcineva să le rezolve problemele.
Viața oricărei persoane lucrează în acest fel și de aceea acești oameni găsesc în mod constant că sunt înconjurați de aceiași oameni, aceleași situații, aceleași circumstanțe, din nou, din nou și din nou.
Acest lucru poate fi interpretat în diferite moduri, dintre care cel mai popular este legea reflexiei, prin drept.
Această lege se bazează pe convingerea că viața noastră reprezintă un fel de celulă, în matricea energetică a universului, care este umplută de energia pe care o emitem.
Când este umplută, ne dă o sută de ori mai multă energie, dar numai de același fel.
Astfel, ceea ce întâlnim pe calea vieții nu este deloc întâmplător, ne întâlnim pe noi înșine, problemele interioare și situațiile în care singuri am ajuns.
Acesta este un alt mod de a te înțelege pe tine și de a-ți rezolva propriile probleme.
Oamenii care au adoptat această lege cred că nicio întâlnire și niciun incident nu se va întâmpla la fel, dacă ei schimbă ceva.
Pentru a înțelege acest lucru, avem nevoie de legea reflexiei: dacă nu înțelegem niciodată că vibrațiile negative sunt în sufletul nostru și le sprijinim în modul nostru de viață, nu vom face niciodată nimic care să ne ajute să schimbăm oamenii cu care interacționăm, situațiile prin care trecem și problemele care ne ies în cale.

 

Lasă un comentariu