7 lucruri de știut despre îngerii păzitori

Ai simțit vreodată o prezență angelică în jurul tău? Cel mai probabil că da, chiar dacă nu ți-ai dat seama de asta. Îngerii păzitori sunt alături de tine la orice pas și au fost chiar și de dinainte să te fi născut. Principalul lor scop este de a te veghea și de a se asigura că viața ta merge conform planului. Da, soarta ta a fost stabilită încă de când ai venit pe lume, iar îngerul tău a promis încă de pe atunci că te va proteja cu toată puterea sa.
Îngerii păzitori pot fi asociați cu niște mame extrem de grijulii care sunt întotdeauna cu ochii pe copiii lor, încercând să le ofere siguranță și protecție cu prețul vieții. La fel ca o mamă iubitoare, și îngerul tău păzitor îți va aduce întotdeauna alinare, motivație, curaj. El se va asigura că nu vei rata nicio oportunitate care îți este menită și că te vei înconjura doar cu oameni de la care ai ceva de învățat.
Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai importante șapte lucruri pe care trebuie să le știi despre îngeri păzitori!
1.Nu se identifică cu nicio religie. Nu contează care este religia ta, deoarece îngerii nu țin cont de astfel de “granițe”. De asemenea, nici ei nu corespund vreunui cult anume. Fiecare persoană spirituală primește la naștere un înger păzitor care pe parcursul vieții se va ghida după religia aleasă de cel/cea pe care îl/o protejează, atât timp cât credințele sale nu sunt dăunătoare în niciun fel.
2. Au suflet. Da, exact ca noi, oamenii, și îngerii au suflet. Ei sunt creaturi extrem de sensibile și emoționale, fiind foarte receptivi la sentimentele oamenilor pe care îi protejează. De exemplu, dacă tu te afli într-o perioadă foarte dificilă a vieții, dacă suferi teribil, îngerul tău plânge în egală măsură cu tine. Scopul îngerilor păzitori este de a învăța oamenii ce este iubirea necondiționată, compasiunea, mila.
3. Sunt dispuși să facă absolut orice pentru a ajuta. Îngerul tău păzitor, la fel care oricare altul, încearcă constant să-ți facă călătoria prin viață mai interesantă, mai distractivă, mai dinamică. Chiar dacă nu ești una dintre acele persoane care citesc rugăciuni seara și care merg zi de zi la biserică, asta nu înseamnă că îngerul tău te va lăsa la greu. Nu, el este acolo lângă tine, întotdeauna; și va face absolut orice pentru a te ajuta să-ți duci la bun sfârșit misiunea. El îți va respecta mereu alegerile, atâta timp cât ele nu îți dăunează ție sau altcuiva.
4. Nu tu ți-ai ales îngerul păzitor, ci el pe tine. Unul dintre principalele motive pentru care îngerii păzitori sunt atât de loiali oamenilor este faptul că ei și-au decis protejații, ci nu invers. Asta înseamnă că a fost alegerea îngerului tău să fie mereu cu tine, să te protejeze, să te îndrume prin viață. Îngerii nu văd acest lucru ca pe o obligație, ci devotamentul lor se bazează pe dragoste adevărată și pură. Capacitatea lor de a iubi o persoană este absolut surprinzătoare deoarece o fac în mod necondiționat, pentru simplul fapt că ne respectă ca entități.
5. Nimeni nu te cunoaște mai bine decât îngerul tău păzitor. Nici măcar tu! Gândește-te doar că îngerul tău păzitor a fost lângă tine chiar înainte de a te naște, pe când erai doar un suflet mic care plutea prin ceruri. El te-a văzut dintotdeauna ca fiind “real”, fără învelișul fizic pe care îl ai acum, fără religia cu care te identifici, indiferent de vremurile în care trăiești. De asemenea, fiind într-o strânsă legătură cu spiritul tău, acesta știa de la bun început ce experiențe de viață îți sunt menite, ce relații interumane vei experimenta și care este scopul tău principal al existenței.
6. Îți este aproape și la bine, dar și la rău. Îngerul tău păzitor nu te va lăsa niciodată la greu. El te urmărește peste tot, la fiecare pas. Chiar și atunci când ești în dificultate, în cele mai grele și disperate momente, el este lângă tine, te veghează și te protejează cu toată puterea lui. Nu te condamnă niciodată pentru greșelile pe care le faci deoarece el nu pot percepe faptele tale drept bune sau rele. Atât timp cât intențiile tale sunt pure, cât timp nu faci rău în mod voit și conștient, îngerul tău te va susține.
7. Ai mai mulți îngeri păzitori deodată. Poți avea mai mulți îngeri păzitori deodată în funcție de caracteristicile vieții tale și de dificultatea misiunii pe care o are sufletul tău de îndeplinit. Adesea, o persoană poate avea deodată trei sau patru îngeri păzitori, care își unesc forțele pentru a-și ajuta protejatul să ducă la bun sfârșit sarcinile sale. În general, îngerii au și personalitate, la fel ca oamenii obișnuiți. De asemenea, ei își doresc să comunice cu oamenii pe care îi păzesc și încearcă să facă asta în diverse moduri.

 

Lasă un comentariu