10 Lucruri care se întâmplă când îți încredințezi destinul în mâinile Universului

Legea atracției este o lege destul de simplă. Aceasta înseamnă folosirea vizualizării pentru a ajunge să deții lucrurile pe care ți le dorești în viață. Pentru a înțelege cu adevărat și a îți pune destinul în mâinile Universului, este foarte important să ai multă răbdare, să crezi și să depui efortul necesar.
Nimeni nu este perfect, însă acestea sunt semnele care îți demonstrează că înveți pe deplin legile atracției și ajungi să înțelegi ce înseamnă să ai încredere în puterea Universului:

 1. Înțelegi puterea sincronizării

  Sincronizarea este un lucru fascinant și este definită ca apariția simultană a evenimentelor care apar în mod semnificativ în viața ta și sunt legate, însă nu au o legătură tocmai clară. Acesta este Universul care încearcă să îți transmită câteva mesaje și, dacă înțelegi, accepți să primești mesajele.

 2. Distracția este o adevărată prioritate

  Nu poți spera să ai o viață bună, fericită, fără să te distrezi. Munca este importantă, însă nimic nu trebuie să te oprească din a îți trăi viața. Bucură-te de fiecare moment.

 3. Nu îți porți bagajele cu tine

  Bagajele negative nu servesc viitorului tău. Îți îngreunează drumul și te pot împiedica să ajungi acolo unde îți dorești. Dacă ți-ai lăsat bagajele în urmă, ești pe drumul cel bun.

 4. Îți faci timp pentru tine

  Pentru tine fericirea se rezumă în momente frumoase. Viața nu este o cursă; este vorba despre a te bucura de fiecare moment și de a trăi viața pe deplin.

 5. Te bucuri de compania oamenilor din jurul tău

  Și nu o faci doar superficial. Te bucuri profund de prezența altor oameni. Împarți zâmbete chiar și persoanelor necunoscute și oferi îmbrățișări calde celor care au nevoie.

 6. Aștepți să ți se întâmple lucruri mari și frumoase

  Aceasta este o parte esențială a legii atracției. Nu îți faci griji cu privire la viitor deoarece știi că lucruri frumoase urmează să ți se întâmple. Nici nu te gândești la probleme. Mergi pe un drum unde muncești din greu și știi că vei obține ceea ce îți trebuie.

 7. Ești recunoscătoare

  Universul îți oferă recompense, însă Universul se poate îndepărta de tine și de drumul tău. Ești recunoscătoare pentru tot ce ai și astfel trimiți energia potrivită în Univers.

 8. Ai o gândire pozitivă

  Bârfele și vorbele urâte nu își au locul în viața ta și nici nu trebuie. Ai o gândire pozitivă pentru ca lucruri pozitive să vină în continuare în viața ta.

 9. Te lași purtată de flux

  Știi că nu deții controlul asupra lecțiilor; aceasta este o lecție destul de importantă pe care ai învățat-o pe drumul tău în viață. Există lucruri în viață pe care le-ai influențat, cum ar fi ce faci și cine ești… însă cam atât. În rest, încerci să te lași dusă de val.

 10. Îți asumi responsabilitatea pentru viața și acțiunile tale

  Da, știi că tu deții controlul cu privire la lucrurile importante. Și dacă greșești, recunoști și încerci să repari situația.

Lasă un comentariu