Ce KARMA atragem în viața noastră în funcție de zodie

Legile atractiei pentru Berbec
Berbecii au dorinta mare de experiment, dar isi pun frana singuri.
Legile atractiei pentru Taur
Taurii iubesc sa se simta in centrul atentiei. Sinceri, curiosi, energici isi pot cladi cu succes destinul. Pot manipula cu succes legea atractiei.
Legile atractiei pentru Gemeni
Gemenii se confrunta cu o stare duala, sunt usor distrati si uneori nu isi ating asa usor visele. Au totusi o energie magnetica si debordanta.
Legile atractiei pentru Rac
Racii sunt foarte empatici si suportivi dar atitudinea lor ezitanta ii poate incurca. Legea atractiei o foloseste totusi cu succes in relatiile personale.
Legile atractiei pentru Leu
Leii stiu foarte clar ceea ce iti doresc si e aproape imposibil sa ii opresti. Legea atractiei functioneaza cel mai bine cand ies din stransura principiilor mentale, nu trebuie sa fie prea rigizi.
Legile atractiei pentru Fecioara
Fecioarele au multe calitati dar trebuie sa invete sa nu mai refuze ajutorul celorlalti, sa nu ii mai toace la cap pe ceilalti cu propriile principii.
Legile atractiei pentru Balanta
Si Balantele trebuie sa invete sa primeasca ajutor, sa fie deschise sprijinului celorlalti. Au nevoie de stabilitate si armonie.
Legile atractiei pentru Scorpion
Scorpionul nu isi dezvaluie sufletul, avand cam multa mandrie. Trebuie sa accepte ca pot fi si vulnerabili, sa se deschida spre noi oportunitati.
Legile atractiei pentru Sagetator
Sagetatorul este magnetic, debordant, isi creeaza mereu situatii optime. Greseste cand nu isi asculta vocea launtrica. Sa nu mai fie atat de iuti.
Legile atractiei pentru Capricorn
Capricornul – lider, educator, influencer. Legea atractiei trebuie sa functioneze invers: ei trebuie sa ii influenteze pe cei din jur, nu sa munceasca pentru ei.
Legile atractiei pentru Varsator
Varsatorul trebuie sa aiba rabdare, sa faca pasi mici, nu sa plece cu supersonicul. Prea mult entuziasm strica!
Legile atractiei pentru Pesti
Pestii cei visatori, vor de toate si nimic. Fac caz pe moment si apoi, gata! Trebuie sa isi selecteze mai bine oamenii si obiectivele”, , au spus cei doi pentru sursa citata mai sus.

 

Lasă un comentariu