Cele mai nefericite date de naștere. De ce spun numerologii acest lucru

În numerologie, există indicatori fericiți și nebinecuvântați; astăzi, vom scrie despre cei din urmă. Mai exact, despre cele mai nefericite date de naștere din punct de vedere al numerologiei.
Următoarele numere de naștere sunt considerate cu ghinion: 1, 2, 4, 7, 9, 13, 14, 16, 19, 25. Luna nașterii nu contează.
De ce este asta?
Oamenii născuți pe 13, 14, 16, 19 au venit pe lume cu datorii karmice și este important pentru ei să lucreze prin karma lor, să lucreze la egoism și în niciun caz să nu cadă în dependență. La o anumită etapă, viața lor este un obstacol continuu care trebuie depășit pentru a-și achita datoriile și apoi totul se va rezolva. În caz contrar, viața lor va fi grea, vor avea în permanență probleme cu banii, vor cădea în relații toxice, codependente, sau chiar vor deveni dependenți.
Oamenii născuți pe 1, 2, 4, 7, 9, 25 ale oricărei luni sunt bântuiți de o planetă nefavorabilă, situație care se manifestă prin încercări și eșecuri eterne. Pentru astfel de oameni, viața este rareori calmă și liniștită; cel mai adesea, ei au de înfruntat dificultăți în fiecare zi.
De asemenea, deși unii dintre ei se numără printre cei pentru care mândria și egoismul sunt considerate calități, lucrurile nu stau mereu așa. Ei trebuie să renunțe a fi mereu mândri și să se și gândească la cei din jur. E ok să fie lideri prin fire, dar asta nu înseamnă că trebuie să pună presiune asupra celorlalți.
Cei născuți în data de 2 a fiecărei luni sunt de obicei oameni buni și simpatici, dar care nu știu să refuze. De aceea, vor trebui să învețe acest lucru și să excludă oamenii paraziți din mediul lor. În caz contrar, vor avea de suferit de pe urma acestora.
Cei născuți pe data de 4 a oricărei luni sunt oameni foarte eficienți, dar este important pentru ei să-și transfere activitățile de la fizic la cel intelectual și să-și folosească talentul pentru analiză. Altfel, vor munci foarte mult, dar rezultatele nu vor chiar cele dorite.
Persoanele venite pe lume pe data de 7 sau 25 sunt înțelepte, foarte interesante și versatile. Totuși, deseori, dorința lor de a „gândi” îi duce la singurătate și devin introvertite.
Atenție!
Nu te speria! Chiar dacă te-ai născut într-una dintre aceste date, dar lucrezi prin datoriile tale karmice și vei urma sfaturile de mai sus, manifestările negative nu te vor afecta. Dimpotrivă, vei observa că Universul este de partea ta, te susține și-ți deschide uși. Trebuie doar să-ți dorești asta.

 

Lasă un comentariu